Forum » Navijanje » [Vprasanje] Program Sisoft Sandra
[Vprasanje] Program Sisoft Sandra
Death Knight ::
zile ::
Narobe.
Hyper-Threading—or simultaneous multithreading (SMT)
Torej vklopi v biosu popdoro za SMT. Se mi zdi da boš moral v windowsih spremeniti Comuter iz uniprocesor v multiprocesor ( vsaj v Win200 je bilo tako). To narediš v device managerju.
Hyper-Threading—or simultaneous multithreading (SMT)
Torej vklopi v biosu popdoro za SMT. Se mi zdi da boš moral v windowsih spremeniti Comuter iz uniprocesor v multiprocesor ( vsaj v Win200 je bilo tako). To narediš v device managerju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
SMT je HyperThreading? Jaz ga imam vklopljenega pa imam enak rezultat kot tisti procesor brez [2 SMT] Kako to?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Death Knight ()
Yap, samo v biosu najdi opcijo. Pozna se pri programih, ki izkoriščajo uporabo te tehnologije. Imaš zadnjo verzijo programa ?
Zgodovina sprememb…
Mislim da imam najnovejsi program. Z SP1.
V BIOSu imam vklopljen HT, ampak imam rezultat skoraj popolnoma enak tistemu brez [2 SMT]. Cudno mi je vseskupaj.
V BIOSu imam vklopljen HT, ampak imam rezultat skoraj popolnoma enak tistemu brez [2 SMT]. Cudno mi je vseskupaj.
Pazi tole: procesor sem sedaj stestiral z in brez HTja. Brez HTja dosezem 8030 tock, z HTjem pa 7900.
!?!?!
!?!?!
Kere windowse pa uporabljaš ? Mogoče obstaja kak popravek za Sandro al pa Windowse Tukaj si malo preberi?
Zgodovina sprememb…
Vidim da imaš Sandro standard edition. Mogoče pa rabiš Sandra professional ? Malo si preberi na jihovi uradni strani.
Sandra
Ali je potem prikazan tudi rezultat samo z SMT ?
Sandra
Ali je potem prikazan tudi rezultat samo z SMT ?
Zgodovina sprememb…
Pa se nekaj bi te vprasal: cudno je, ker pise ["2" SMT]. Da ni to res dvoprocesorski sistem z dvojnim HTjem
Aha, ok. Zdej je že rahlo zanimivo zakaj mu kaže manjši rezultat ob vklopljenem SMT.
Mogoče rabiš novejši driver za chipset ? Katero ploščo pa imaš ? Pa windowse ?
Mogoče rabiš novejši driver za chipset ? Katero ploščo pa imaš ? Pa windowse ?
Zgodovina sprememb…
DjTonic: na koliko imas navit svoj sistem?
Evo se moj sistem:
Windows XP SP1
ABIT IC7 875
Intel Pentium 4 Prescott 3,0ghz
...
Evo se moj sistem:
Windows XP SP1
ABIT IC7 875
Intel Pentium 4 Prescott 3,0ghz
...
Če povečaš sliko, vidiš da njegov sistem laufa na 3.21GHz.
Drugače pa obstaja 2 dni stara verzija Sandre z SP2.
Probaj.
Drugače pa obstaja 2 dni stara verzija Sandre z SP2.
Probaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD razkril podrobnosti Bulldozer in Bobcat arhitektur (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 26416 (23583) | Lonsarg |
» | Memory testOddelek: Strojna oprema | 1820 (1661) | tonex23 |
» | GF 6800 voltmodOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2630 (1362) | Tilen |
» | Problem z nestabilnostjo pri navijanju A64 - ne najdem vzroka!Oddelek: Navijanje | 1335 (1056) | kewo |
» | Enkrat pocasnejsi disk na novi plosci (ABIT IC7)Oddelek: Strojna oprema | 934 (775) | boštjan |