Forum » Omrežja in internet » Microsoft Front Page 2000
Microsoft Front Page 2000
MaD_Mavr0 ::
Zakaj mi ob zagonu "dvokliku" na bližnico FrontPaga program samo pokaže zagonsko okno, nakar sem zopet nazaj v Windows ME NAMIZJU....
>>Do napake je prišlo po nevem kakšnem ključu ??<<
Hvala za pomoč...
>>Do napake je prišlo po nevem kakšnem ključu ??<<
Hvala za pomoč...
Tomi ::
Ti beseda Microsoft kaj pove?
Se enkrat namesti, ker je verjetno krivda v tvojim Oknih, lahko da se je sesul Register.
Namesti seveda FP, ne Oken..
Se enkrat namesti, ker je verjetno krivda v tvojim Oknih, lahko da se je sesul Register.
Namesti seveda FP, ne Oken..
metrodusa.blogspot.com
MaD_Mavr0 ::
Sem že odstranil Front Page 2000, "zagnal" na novo tak kot je ME reko; namesto na novo pa še kr noče delat...
Fora je pa v tem, da vsa ostala orodja Microsoft Office 2000 Premium normalno delajo razen Front Paga....
>> Kaj nardit ? <<
Fora je pa v tem, da vsa ostala orodja Microsoft Office 2000 Premium normalno delajo razen Front Paga....
>> Kaj nardit ? <<
Tjulenj ::
tudi jaz sem ze slisal za tak primer. piratski office 2000, clovek pa pametno zalaufa auto update z microsoftove strani. po updejtu mu niti ena stvar ni vec delala. resitev? sveza instalacija celega office-a (ne samo FP ali kaj drugega)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alan Turing pomiloščen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23717 (20125) | MrStein |
» | Sprejemanje sporočil na svoji strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 987 (857) | sopex |
» | mp3 za ozadje na strani - media player - kr nekiOddelek: Izdelava spletišč | 1793 (1622) | Tr0n |
» | DreamweaverOddelek: Programska oprema | 1686 (1428) | MaverickT |
» | Web dizajn :-)Oddelek: Loža | 1991 (1598) | CCD |