Forum » Pomoč in nasveti » IR Connector GSM - PC
IR Connector GSM - PC
M&M ::
Zdravo
Kar nekaj kolegov me gnjavi, da bi radi imeli IR konektor za računalnik! Sam sem ga pred kakšnim letom staknil prav tule, na Slo-Techu.
Eden izmed uporabnikov jih je očitno množično proizvajal in pridajal! Sedaj bi nujno potreboval tega uporabnika, da naredi še nekaj teh zadevic!
Če slučajno kdo pozna tega človeka oz. če to bere kar on sam, naj se prosim oglasi in pošlje E-mail naslov, ki sem ga izgubil!
lp
Kar nekaj kolegov me gnjavi, da bi radi imeli IR konektor za računalnik! Sam sem ga pred kakšnim letom staknil prav tule, na Slo-Techu.
Eden izmed uporabnikov jih je očitno množično proizvajal in pridajal! Sedaj bi nujno potreboval tega uporabnika, da naredi še nekaj teh zadevic!
Če slučajno kdo pozna tega človeka oz. če to bere kar on sam, naj se prosim oglasi in pošlje E-mail naslov, ki sem ga izgubil!
lp
M&M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha in "diler" TechLand+Oddelek: Kaj kupiti | 6462 (2974) | Veron |
» | Review in feedback za spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 3036 (2825) | xsannyx |
» | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4012 (3792) | opeter |
» | Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in GmailomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9659 (7540) | ABX |
» | placilo po povzetju, pregled pred placilom ?Oddelek: Loža | 2782 (1702) | nokia6310 |