» »

"Konkretne" modifikacije

"Konkretne" modifikacije

rkovac ::

Na tem forumu vsi govorite o modifikacijah in nekaj modificirate, ampak take "prave" modifikacije pa tukaj še nisem videl. Modifikacija zame nista dve luknji z ventilatorjem in neonka ter okno iz pleksija, pa mogoče še vodno hlajenje, ki ga moraš zaradi izgleda skrivat.
Ajd pokažite svoje stroje tisti, ki mislite, da imate nekaj več!

gumby ::

tole mogoče?

Geo ::

EJ tole se men zdi kr konkretna modifikacija!!! Primer konkretne modifikacije


Ps:No ja saj men se zdi zti bol konkretno ,ker mi se nikol ni uspelo:D Drgac ce pa hoces
kej hujsga mas pa tuje strani LINK.

Nejc Pintar ::

pa ti pokaži svojo "konkretno" modifikacijo, ko so ti vse tele modifikacije nič posebnega...
Lahko je biti prvi, če si edini!

rkovac ::

OK, t.g. tole je sigurno PRAVA modifikacija.
Sicer sem imel v mislih kakšno modifikacijo ohišja, nekaj kar zgleda v redu.

Puschkinu pa lahko samo povem, da doma niti nimam kište, ki bi jo lahko sfriziral (samo prenosnik :D). VSEKAKOR pa sem sposoben izrezati luknjo v ohišje in priviti pleksi stranico, kot večina! Ampak s tem računalnik ne polepšam, kvečjemu bo še grši.
Očitno pa tudi tvoja modifikacija ni nič posebnega, drugače bi jo pokazal.

Strijc ::

rkovach: pojdi na www.slo-mod.com pa si poglej naše umetnine!!!!!!!

Tam maš še in še modificiranih računalnikov!

Nejc Pintar ::

jaz nimam modificiranega ohišja, in ga zato nisem pokazal ;)
drugače pa lahko modificiraš tudi prenosnika, le potruditi se je treba(prav tako kot pri modificiranju običjnega ohišja)
Lahko je biti prvi, če si edini!

ZaFo ::

Saj maš tudi tu na slo-techu lepotno modificirane kište- slike vaših račnalnikov/hlajenje in modifikacije. Drugače pa ta forum zajema večje področje in se takšna vrsta modificiranja ni uveljavila. Lahko pa u hardwaru zveš tu več kot kjer koli drugje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ZaFo ()

rkovac ::

Hotel sem povedati, da v enem dnevu (ponavadi zadnji dan pred LAN partyjem) ne moreš narediti nič pametnega, kaj šele umetnine. Vsi, ki si dan pred LAN partyjem mislijo: "Uh, bom naredu en super mod! Bom tud do dveh ponoči delu, če bo treba. Bodo na partyju od navdušenja vsi dol popadali! 8-O", ZAME NISO MODIFIKATORJI.
To je isto, kot če se nekdo, ki v omaro zabije žebelj, ima za mizarja!

Rad bi videl sliko kakšne modifikacije, kot recimo na bit-techu (ali vsaj kaj blizu tega).

m.i.h.a. ::

Dej ne seri, po domače povedano. Eni se tukaj resno modificiramo medtem, ko drugi jamrajo, kako jim ni noben mod všeč, da je plexi grd, da je neonka grda,... in to kašni, kateri znajo samo na knof pritisnit in prižgat comp in jih je sama teorija o tem, kako bi sami nekaj zmodali in potem bi to bilo res carsko in bi z svojo kišto držali boga za jajca, v resnici pa sploh ne vedo, kako zgleda kišta od znotraj.
Če ti niso všeč naši modi, oziroma si jih nesposoben piskat (ker tukaj limat slik tebi v čast ne bo šel noben) potem hodi na bittech in jim tam teži.
Eni damo veliko denarja za kišto, ki ni vredna, da bi jo vsak smrkavec pljuval!

steev ::

Pa kaj je s tabo. Ti zahtevaš od ns, da ti pokažemo eno super konkretno modifikacijo.

Tud če maš laptop, se lahko naredi kšna modifikacija.

Pa še neki, ni trebe drugim jemt voljo. Če naredi pleksi okn, pa doda kšno LEDico in neonkoo, se ma pravico met za modifikatorja. Jst jih cenm.
:|

rkovac ::

Pa kdo je rekel, da mi noben mod ni všeč? Vsa čast tistim izjemam, ki vložijo tedne (mesce) truda v mod (in kup denarja) in ustvarijo nekaj, kar je vredno pogleda.

mihi pa samo to, da se z računalništvom bavim čez 15 (petnajst) let, od tega skoraj deset profesionalno, kar je verjetno več, kot je povprečna starost modifikatorjev na slo-techu in nisem noben smrkavec in laik! Tudi zaradi izkušenj vem, v katero stvar je vloženo nekaj truda.

Boki_ ::

No, če tok pregovarjaš modifikacije, pokaži nam, kaj si naredil ti. Pazi se, če maš nazmodano ohišje, tut če maš prenosnika. Se da veliko stvari narest tut na njem.
I'm back

frenk ::

no ja sicer je res velik folka k da sam plexi pa neonko not in takih ki navijajo brez voltmodov in extreme coolinga, ampak bolš je da vsaj navijajo al pa vsaj mal modificirajo, kokr pa da nč ne nardijo:)

...bi pa mogl vsi delat na finesah, kokr je že ali3n reku...torej raj delat 10 dni pa ornk, kokr pa 2 dni pa vse nekj na hojladri:D

DjTonic ::

Saj modi na bit-techu izgledajo kul, ampak meni takšne stvari noiso nevem kako všeč. Meni je naprimer vodno, plexi, plave katode (Pa čeprav imam ponavadi ogašene, dajem več štroma CPU-ju >:D) in kakšen voltmod čisto dovolj. Npr kakšni dodatni heatsinki pa so itak obvezni :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SLi v objemu Shuttlovih ohišij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Modifikacije
506590 (5162) PrimozR
»

p|x|'s modification

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
201412 (948) Eddy
»

kam plexi?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
371534 (1100) goku :)
»

Modding v SLo

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
101256 (897) Ziga Dolhar
»

Nove slike mojega ohišja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
353641 (2693) alien-w

Več podobnih tem