Forum » Programska oprema » program za tv izhod
program za tv izhod
BYB ::
pozdravljeni!
Mam problem Imam grafično geforce4 ti s tv izhodom pa ima tako glupo programsko opremo za nastavljanje slike na televiziji. Za velikost slike niti nima možnosti nastavljanja. Pa me zanima če bi se dobil kaki drugi program z katerim bi lahko nastavljal velikost slike na tv-ju. Tv tool sem probal pa ne dela. Mogoče ni bla prava različica
Še moja prastara voodoo3 3000 je mela boljaše možnosti nastavljanja
Mam problem Imam grafično geforce4 ti s tv izhodom pa ima tako glupo programsko opremo za nastavljanje slike na televiziji. Za velikost slike niti nima možnosti nastavljanja. Pa me zanima če bi se dobil kaki drugi program z katerim bi lahko nastavljal velikost slike na tv-ju. Tv tool sem probal pa ne dela. Mogoče ni bla prava različica
Še moja prastara voodoo3 3000 je mela boljaše možnosti nastavljanja
BYB ::
Očitno pa je res pri teh tvtool-ih odvisno kero verzijo imaš za kero grafično. Sprobal sem že kar nekaj različic tega programa pa ni nič delalo ta 9.5 pa po čudežu dela! Hvala za nasvet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tezave z tvout-om pri GF 4200Oddelek: Pomoč in nasveti | 948 (832) | SisQ |
» | TV-OUT Grda slika:(Oddelek: Zvok in slika | 1714 (1366) | Death Knight |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6205 (5110) | bbobst |
» | TV Tool??Oddelek: Pomoč in nasveti | 853 (699) | SaS |
» | TV out in MSI GeforceMX & win2kOddelek: Zvok in slika | 1140 (936) | VASkO |