Forum » Loža » Cobbis_podaljšanje izposoje
Cobbis_podaljšanje izposoje
PersonaRudis ::
Pregled izposojenega gradiva in podaljšanje roka izposoje
Za dostop do seznama izposojenega gradiva in za podaljšanje roka izposoje morate imeti posebno dovoljenje knjižnice, v katero ste včlanjeni. Če to dovoljenje imate, vnesite številko članske izkaznice in geslo.
Kako geslo je tu mišljeno? A je to kako univerzalno? Jaz bi rabil za Knjižnico Tehniških Fakultet v Mariboru. Ali pa moram to sam pridobit? Hvala za odgovore!
Za dostop do seznama izposojenega gradiva in za podaljšanje roka izposoje morate imeti posebno dovoljenje knjižnice, v katero ste včlanjeni. Če to dovoljenje imate, vnesite številko članske izkaznice in geslo.
Kako geslo je tu mišljeno? A je to kako univerzalno? Jaz bi rabil za Knjižnico Tehniških Fakultet v Mariboru. Ali pa moram to sam pridobit? Hvala za odgovore!
laibachnsk ::
Potem greš v Knjižnico Tehniških Fakultet v Mariboru in iščeš geslo za internet.To je vse kar rabiš,poveš knjižničarki in ti da geslo.
Vsaj tako je v Lj.(J.Mazovec in Šiška)
Vsaj tako je v Lj.(J.Mazovec in Šiška)
]ViRiana[ ::
V MB si sam izmisliš geslo, ga daš knjižničarki in ti potem velja v vseh knjižnicah Univerze v Mariboru.
LP!
LP!
Vsi se rodimo blazni. Nekateri takšni ostanejo.
(Samuel Beckett: Čakajoč na Godota)
Sims ::
Za izposojo knjig vpišem številko indeksa, ali številko na knjižni izkaznici. Geslo sem si zmislil in povedal knjižničarki na našem faksu. (knjižnica tehniških fakultet v Mariboru).
LP,
Sims
LP,
Sims
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maribor hrana nasvet - hamburgerji / sladiceOddelek: Loža | 7383 (4100) | billy |
» | feriOddelek: Šola | 1433 (1189) | urli |
» | exploit v knjižniciOddelek: Informacijska varnost | 6932 (6185) | poweroff |
» | Svinske zamudnine v knižnjici ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7544 (5172) | klemenSLO |
» | redni ali izredni študij?Oddelek: Šola | 10240 (9926) | xCore |