Forum » Programska oprema » Shoutcast Server
Shoutcast Server
Simulacrum ::
Zdravo!
Tezava je sledeca...
Postavil sem Shoutcast server na linuxu (Debian), deluje odlicno, nezatikajoce, zvok je relativno kvaliteten itn.:)
Zanima pa me, ce je izvedljiva postavitev Shoutcast serverja, ki bi omogocal, da si client, ki se poveze nanj, izbira pesmi cisto po lastni izbiri. Client bi imel v WinAMPu oz. kateremkoli drugem playerju na voljo obicajno playlisto kot da bi glasba domovala na domacem racunalniku. Seveda taksen sistem ne bi zmogel gostiti vec razlicnih clientov z razlicnimi glasbenimi zeljami, predvsem je namenjen oddaljenemu dostopu do domace glasbe.
Ima ze kdo izkusnje s tem? Obstaja kaksen plug-in v ta namen?
Lep pozdrav.
Tezava je sledeca...
Postavil sem Shoutcast server na linuxu (Debian), deluje odlicno, nezatikajoce, zvok je relativno kvaliteten itn.:)
Zanima pa me, ce je izvedljiva postavitev Shoutcast serverja, ki bi omogocal, da si client, ki se poveze nanj, izbira pesmi cisto po lastni izbiri. Client bi imel v WinAMPu oz. kateremkoli drugem playerju na voljo obicajno playlisto kot da bi glasba domovala na domacem racunalniku. Seveda taksen sistem ne bi zmogel gostiti vec razlicnih clientov z razlicnimi glasbenimi zeljami, predvsem je namenjen oddaljenemu dostopu do domace glasbe.
Ima ze kdo izkusnje s tem? Obstaja kaksen plug-in v ta namen?
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radionomy kupil WinampOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14874 (10857) | slovenec_89 |
» | Internet radio - BroadcastingOddelek: Izdelava spletišč | 2815 (2473) | hansol |
» | Spletni radio / kateri program in kako?Oddelek: Programska oprema | 3018 (2830) | Nikolai5 |
» | internetni radioOddelek: Pomoč in nasveti | 1320 (1015) | Kami |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10773 (7501) | Microsoft |