» »

Neznan arhiv format

Neznan arhiv format

MisterPepper ::

Pozdrav!
Pred kratkim sem z neta dolpovlekel neko zadevo ki ima tri mape za vsak cd eno. V vsaki mapi ima cel kup filetov v obliki "ime.001, ime.002,..." vendar so označeni kot neprepoznavni, namreč imam cel kup arhiverjev od winzip, winace, winrar, zipzag, winarj, winiso, vendar ta arhiv ne prepozna nobeden od njih. Edino winrar mi načelno prikaže vsebino filetov in ta vsebuje dva fileta s končnicama bin in cue (torej ISO image). Na netu sem našel razlago za tak tip fileta, da naj bi bil to disk image format oz. Compressed harddisk data with DoubleSpace. Zanima me kaj to je, kako to pravilno odpakiram, da dobim obliko primerno za zapečt CD. Vsak nasvet je dobrodošel.

MisterPepper ::

Ok, zadeva rešena, mislim, da je bil hakelc v nezaključenem arhivu, namreč manjkal je file s končnico 000 in ga zato program verjetno ni mogel prepoznati, ko pa sem šel odpirat ročno se je izkazalo da je formata rar in vsa zadevščina je dobila lepo sliko. Ekstraktiral sem zadnji file v koloni in je nato lepo po vrsti odmontiral vse filete v celotni arhivaži od prvega do zadnjega.

flipflop ::

Zaženeš prvega in nekam ekstraktaš, da dobiš .bin in .cue, nato pa z daemon tools al pa alcohol 120% mountaš, oziroma posnameš na CD. Ospreš pa z rarom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako posneti BIN & CUE datotek ??

Oddelek: Pomoč in nasveti
274719 (4025) shemenko

Končnice .tar in .ron

Oddelek: Programska oprema
8929 (866) bastadu

ERROR IN COMMAD LINE -BIN CUE

Oddelek: Pomoč in nasveti
5839 (783) Skrat