Forum » Izdelava spletišč » Flash buttons
Flash buttons
Defero ::
Oj vsi... mene pa zanima kje bi bili kakšni dobri tutoriali o flash gumbih! Sem iskal ampak nikjer ni nič konkretnega! Kaj jaz iščem je ko delaš stran v flashu sem mislil da prvo on release unloada movie1, zloada intro movie2, in potem movie 2!!
iskra ::
on (release) {
unloadMovie (____)
loadMovie (____)
}
Preprosto napišeš kaj vse hočeš, da se izvrši na "release". Da pa se naloži po introtu Movie2 še Movie2, pa nastaviš v zadnji frame IntroMovie2 da zažene Movie2.
Sicer pa si poglej na na tejstrani še kaj več o tem
Neki mede server.. stran je http://www.kirupa.com/
Tody
unloadMovie (____)
loadMovie (____)
}
Preprosto napišeš kaj vse hočeš, da se izvrši na "release". Da pa se naloži po introtu Movie2 še Movie2, pa nastaviš v zadnji frame IntroMovie2 da zažene Movie2.
Sicer pa si poglej na na tejstrani še kaj več o tem
Neki mede server.. stran je http://www.kirupa.com/
Tody
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Defero ::
Mi je nekako uspelo ampak mi javi napako.
Če dan unloadMovie(movi2); mi sploh ne naredi!
Če pa dam movie2.unloadMovie(); pa naredi samo da javi napako v oknu, jaz to namreč delam v swishu.
Aja pa to še... naprimer da hočeš dati loadMovie, kam ga bo sploh zloadalo??? al moreš to vse napisat?? _x _y?
Če dan unloadMovie(movi2); mi sploh ne naredi!
Če pa dam movie2.unloadMovie(); pa naredi samo da javi napako v oknu, jaz to namreč delam v swishu.
Aja pa to še... naprimer da hočeš dati loadMovie, kam ga bo sploh zloadalo??? al moreš to vse napisat?? _x _y?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ledeno maščevanje (Cold Pursuit) - Liam NeesonOddelek: Sedem umetnosti | 3477 (2067) | oo7 |
» | flash stran deluje na računalniku a na strežniku ne :SOddelek: Izdelava spletišč | 1253 (1138) | lesnik24 |
» | Divx v DVDOddelek: Zvok in slika | 1015 (896) | gumby |
» | Luštne muckeOddelek: Loža | 6197 (4873) | mchaber |
» | MOVIE MAKEROddelek: Programska oprema | 1678 (1552) | PhotoBlaz |