Forum » Elektrotehnika in elektronika » sfh5110
sfh5110
int47 ::
Sfh 5110 je že gotov sprejemnik. potrebuje le še napajanje in pull up upor.
Na oddajni strani pa potrebuješ IR ledico s spektrom, ki se čim bolj pokriva s spektrom sprejemnika (poglej v PDF proizvajalca).
Izhodna svetloba mora biti modulirana s frekvenco, na katero je uglašen SFH. (npr 4060 + ustrezen kristal).
Na oddajni strani pa potrebuješ IR ledico s spektrom, ki se čim bolj pokriva s spektrom sprejemnika (poglej v PDF proizvajalca).
Izhodna svetloba mora biti modulirana s frekvenco, na katero je uglašen SFH. (npr 4060 + ustrezen kristal).
fbifbi ::
ta odajnik bi prikluču na kompjuter in uporabljav tv dalinc
po načrtih ki sem jih najdu na netu sem naredil že sprejemnik na comportu pa mi neglede na dalinc in frekvenco
sprejme "0000".
po načrtih ki sem jih najdu na netu sem naredil že sprejemnik na comportu pa mi neglede na dalinc in frekvenco
sprejme "0000".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5968 (4541) | kulSMS |
» | IR sprejemnik ali daljinec za PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7408 (6375) | sidd |
» | IR ferkvenca?!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1194 (1038) | Azrael |
» | koliko ima domet vaš daljinec?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1048) | KontraCepec |
» | Mogoč ve kdo kak se tole naredi???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1424 (1153) | TESKAn |