Forum » Operacijski sistemi » Windows in težave
Windows in težave
brezimni ::
Imam windose xp na novo naložene in minimalno programov gor, za antiviru, proti spywerom word in pa par programov za dol vlečt z interneta. Problem je v tem da vedno ko začnem uporabljat windows explorer le ta po nekaj časa začne tako počasi delat da ga morem v task menegerju zbrisati in na novo zagnati, potem spet nekaj časa normalno dela. In pa problem št 2 tudi windowsi, ko zaženem pc se mi skoraj naložijo in ko bi moglo pisat welcome se mi pokaže samo miškina puščiča in to pa je tudi vse, ko pa ga naslednjič prižgem ali pa po nekaj časa mirovanja pa stvar spet nekako dela. Pregreva se ne saj imam vse potrebne ventilatorje virus tudi ni, imam pando z najnovejšo posodobitvijo in pa bs spayware z najnovejšo posodobitvijo. Imam pa vse popravke za windows in servis pack 1 gor. Hvala
BigBoss ::
Najprej pogledamo v event viewer, če tam piše kaj se je obesilo, potem pa rešujemo naprej. "simptomi", ki jih opisuješ imajo lahko zelo različne vzroke.
Meni se je podobno obnašal zaradi nenadgrajenega gonilnika za USB napravo, ki sem jo od- in pri-klapljal.
Je pa tudi čisto možno, da v ozadju teče kak proces, ki bi rad dokončal svoje delo (po navadi šari po disku) - indexer, na primer.
Če se ti to dogaja ob prvem zagonu vsak dan, potem zagon dalj časa (včasih občutno) traja zato, ker si XP-ji delajo obnovitveno točko.
Pa še mnogokajkaj bi bilo lahko ......
Meni se je podobno obnašal zaradi nenadgrajenega gonilnika za USB napravo, ki sem jo od- in pri-klapljal.
Je pa tudi čisto možno, da v ozadju teče kak proces, ki bi rad dokončal svoje delo (po navadi šari po disku) - indexer, na primer.
Če se ti to dogaja ob prvem zagonu vsak dan, potem zagon dalj časa (včasih občutno) traja zato, ker si XP-ji delajo obnovitveno točko.
Pa še mnogokajkaj bi bilo lahko ......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se je zgodilo z novodbnimi konzolami? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13228 (10061) | hojnikb |
» | Microsoft: z Windows 10 Creators Update raje počakajteOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13164 (9935) | MrStein |
» | Google ukinja podporo za Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25973 (23111) | Icematxyz |
» | Nokia N900 novi FW!Oddelek: Mobilne tehnologije | 4897 (4149) | koro13 |
» | Prihaja SSE4Oddelek: Novice / Procesorji | 3798 (3071) | Vesoljc |