» »

MSI TURBO raid problem

MSI TURBO raid problem

ferjan ::

Situacija je sledeča.
Imel sem že vse lepo poštimano - beri Device manager brez klicajčkov. Potem pa sem zamenjal grafično kartico.....vskdanje opravilo ...staro ven, novo (ATI RADEON VE) not in prižgemo nazaj mašino. Winsi ze dvignejo in javijo da imajo novo grafično kartico ter !! opa!! nov raid kontroler (nevem zakaj driverji za raid so bili že nameščeni). Poinštaliram grafično (brez problema). Pri inštalaciji gonilnikov za raid pa se je zataknilo...in to istih gonilnikov, ki so bili že nameščeni. (Fastrak Family Driver)...no nakar probam namestiti gonilnik ki sem ga dobil na cd-ju poleg mamaplate. Namesti se driver za Promisov Raid controler. Vendar ima klicajček!. Kaj mi je narediti.

Prej se je pri prižiganju compa vedno javil še en fasttrak... in je pisalo nekaj v stilu no array defined press Esc to continue...No sedaj (odkar imam novo grafično) tudi tega ni več....in mašina se zato celo hitreje boota.

Kaj mi je storiti...raida sicer še ne uporabljam....samo cvikam, da bi bilo kaj narobe in, da bi že potekla garancija, ko bi se jest spravil uštimati raid.

Hvala za odgovore. :\


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odstranitev strojne opreme - permanentno

Oddelek: Strojna oprema
151246 (895) Duhec
»

ICH9R in RAID

Oddelek: Strojna oprema
222148 (1644) T(he) Boss
»

Linux in SATA

Oddelek: Operacijski sistemi
171325 (1115) borchi
»

no pa se en XP problem!

Oddelek: Operacijski sistemi
131553 (1259) cyber
»

ABIT KT7 problems

Oddelek: Pomoč in nasveti
122004 (1851) GodStyler

Več podobnih tem