Forum » Mobilne tehnologije » Povečevanje slik na mobitelu
Povečevanje slik na mobitelu
divx man ::
Zdravo!!!
Imam mobitel nokia 6600 in z njim naredim veliko fotografij. fotografije sem si prenesel na računalnik in sedaj bi si jih rad povečal tako da bi bile približno formata fotografije slikane z normalnim fotoaparatom in da ne bi izgubil kvalitete slik. znamima me torej ali mogoče kdo pozna kakšen program s katerim bi lahko povečal format slike in nebi uničil kakovosti?!
Imam mobitel nokia 6600 in z njim naredim veliko fotografij. fotografije sem si prenesel na računalnik in sedaj bi si jih rad povečal tako da bi bile približno formata fotografije slikane z normalnim fotoaparatom in da ne bi izgubil kvalitete slik. znamima me torej ali mogoče kdo pozna kakšen program s katerim bi lahko povečal format slike in nebi uničil kakovosti?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Software za šteje pik na fotografijiOddelek: Zvok in slika | 1190 (925) | WizzardOfOZ |
» | Sony meni, da telefoni potrebujejo 48 megapikslovOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 7801 (5059) | Gavran |
» | kako veliko sliko rabim za tisk na A1 papir?Oddelek: Zvok in slika | 3386 (2950) | Okapi |
» | Fotografije : 1 M ali 3M oz. večOddelek: Zvok in slika | 1311 (1102) | eric_cartman |
» | Nakup digitalnega fotoaparataOddelek: Kaj kupiti | 1488 (1322) | Highlag |