Forum » Omrežja in internet » 100 MB
100 MB
sinko999 ::
Bom jast kar pri yahoo-ju ostal ; zdaj pa je čas da bi tudi naši slo ISP-ji povečali poštne predale na kakih 100-200 M .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
pivmik ::
www.aventuremail.com - 2GB
www.spymac.com - 1GB
www.gmail.com - 1GB
mail.najdi.si - 1GB (piše da je 10MB ampak je 1GB)
100MB ni nič
Mi pa gre ba jetra, da pri takšnih velikostih poštnih predalov ne moreš:
-sploh pripenjat priponk
-lahko pripneš le 3 priponke
-imaš zelo omejeno velikost priponke (5MB)
www.spymac.com - 1GB
www.gmail.com - 1GB
mail.najdi.si - 1GB (piše da je 10MB ampak je 1GB)
100MB ni nič
Mi pa gre ba jetra, da pri takšnih velikostih poštnih predalov ne moreš:
-sploh pripenjat priponk
-lahko pripneš le 3 priponke
-imaš zelo omejeno velikost priponke (5MB)
LP, Gregor GRE^
sinko999 ::
Mislim da se bo začela nova veja web rožic; prej so jih imeli na različnih free spacejih z neomejenim prometom zdaj pa bo franca poslal jožetu en mail pa v priponki image potem pa si samo priponko na disk vrže . Tak ko se je začelo AOL se bo zdaj nadaljevalo
Naj živi giga mail !
Naj živi giga mail !
Ni? ni ve?no !
CaqKa ::
AMIS in K2.net imata že sedaj neomejeno velikost predala.
kolikor se jaz spomnim leti to na velikost celotnega emaila ki ga lahko pošlješ ne pa na velikost email predala...
kolikor se jaz spomnim leti to na velikost celotnega emaila ki ga lahko pošlješ ne pa na velikost email predala...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3900 (2485) | marsovcek |
» | Hotmail z 250 MB prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 6603 (6603) | MasterMind |
» | Yahoo Mail s 100MB!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7362 (7362) | |SNap| |
» | velikost e-mail predalovOddelek: Omrežja in internet | 4439 (4030) | Bakunin |
» | Problem z pošiljanjem pošte iz email.si na siol.netOddelek: Omrežja in internet | 2334 (2159) | jsmith |