Forum » Programska oprema » Program za izdelavo nalepk!
Program za izdelavo nalepk!
Mihc ::
Zanima me samo, s katerim programom je najenostavneje delat nalepke za poštne kuverte! Pa kje se da dobit nalepke, ali je to v knjigarni ali...!
Morda mal glup vprašanje ampak že v naprej hvala za odgovor!
LP, Miha
Morda mal glup vprašanje ampak že v naprej hvala za odgovor!
LP, Miha
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!
bmen ::
1. S kom ali s čim delati?
- MS-Word?
- OpenOffice.org?
- Access?....
- www.gogle.com ?
2. Kje kupiti?
v vsaki bolje založeni papirnici
bmen
- MS-Word?
- OpenOffice.org?
- Access?....
- www.gogle.com ?
2. Kje kupiti?
v vsaki bolje založeni papirnici
bmen
... B ...
JOKER ::
Nalepke dobiš v papirnici ali knjigarni. Celo po dimenzijah jih lahko kupiš in če se ne motim jih dobiš tud v Comtronu. Kaj se programa tiče je pa tako.
Jaz osebno uporabljam Traxdata Labelling Kit . To je softwer, ki sem ga dobil zraven ob nakupu naprave za lepljenje ovitkov na CD-je.
Zraven tega, da lahko delaš nalepke za CD-je ter ovitke za škatle omogoča delanje nalepk tudi za kuverte. Edina pomankljivost programa je (ker je že star) da nima osnutka oziroma ne vsebuje osnutka za DVD škatle, kar pa niti ne pogrešam.
No sem se malo preveč raspisal, ampak ti rečem, da ge COOL !
Bolj enostavno brez programa pa se da nardit v Wordu.
Nastaviš si tabulatorje, tako kot so nalepke, ter lahko nardiš recimo 20 nalepk naenkrat, ampak treba je sprobavat seveda na praznem papirju, tako da ne uničuješ nalepk. In ko si vse nastavil tako, da ti paše in ti pisava ne gre preko roba lahko začneš.
To je seveda enostavnejši način, pa seveda pocen saj kupiš samo nalepke.
Jaz osebno uporabljam Traxdata Labelling Kit . To je softwer, ki sem ga dobil zraven ob nakupu naprave za lepljenje ovitkov na CD-je.
Zraven tega, da lahko delaš nalepke za CD-je ter ovitke za škatle omogoča delanje nalepk tudi za kuverte. Edina pomankljivost programa je (ker je že star) da nima osnutka oziroma ne vsebuje osnutka za DVD škatle, kar pa niti ne pogrešam.
No sem se malo preveč raspisal, ampak ti rečem, da ge COOL !
Bolj enostavno brez programa pa se da nardit v Wordu.
Nastaviš si tabulatorje, tako kot so nalepke, ter lahko nardiš recimo 20 nalepk naenkrat, ampak treba je sprobavat seveda na praznem papirju, tako da ne uničuješ nalepk. In ko si vse nastavil tako, da ti paše in ti pisava ne gre preko roba lahko začneš.
To je seveda enostavnejši način, pa seveda pocen saj kupiš samo nalepke.
- spremenilo: JOKER ()
Highlag ::
Za standardne nalepke, ki se dobijo na formatu A4 ima Word že pripravljene šablone. Ima celo čarovnika, kjer ti določiš vhodno datoteko z naslovi in polja na nalepki, in potem Word zgenerira nalepke, ki imajo vsebino izbrane datoteke, ki vsebuje naslove.
Če ne veš kje iskati stisni v Word-u F1 in vtipkaj Labels. Je čist preprosto. Potem samo izbereš tip nalepke in greš v knjigarno po tisti tip nalepke.
Verjetno zna kaj podobnega tudi OOorg. Samo za ta namen ga še nisem uporabljal.
Če ne veš kje iskati stisni v Word-u F1 in vtipkaj Labels. Je čist preprosto. Potem samo izbereš tip nalepke in greš v knjigarno po tisti tip nalepke.
Verjetno zna kaj podobnega tudi OOorg. Samo za ta namen ga še nisem uporabljal.
Never trust a computer you can't throw out a window
Mihc ::
Najlepša Vam hvala za nasvete!
Mislim, da jih bom kar v Wordu delal!
LP, Mihc
Mislim, da jih bom kar v Wordu delal!
LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printer nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5672 (2953) | hitriamis |
» | Word 2003 - stalno logo na kuverti - spremeba template ?Oddelek: Programska oprema | 3208 (3065) | solo5 |
» | kateri program priporočate za tiskanje na nalepkeOddelek: Programska oprema | 10273 (10039) | igruden |
» | program za izdelavo nalepk za na CD/DVD-je + papir/nalepke?Oddelek: Programska oprema | 4107 (4051) | Brane2 |
» | Nalepke za tiskanje na cd?Oddelek: Kaj kupiti | 4263 (4183) | Poldy |