Forum » Pomoč in nasveti » spyware problem
spyware problem
link_up ::
pozdrav usem!
imam en zelo nevsecen problem namrec instaliral sem msnplus 3, ki pa je nazalost napolnjen s spywerom in podobnim...nalozilo mi je neki lop.com in mysearchnow.com...vse lepo in prav, pozenem ad-aware in spybot, najde par stvari, pobrise in pravi da je vse ok...resetiram in jovo na novo..v popolnem idle stanju mi nek program zre 15 % cpuja...program pa ni viden niti v taskmanagerju niti v process explorerju...cudno si pravim...recem ok in se odpravim gledat nek film...potem se je pa zacelo...zvok v filmu poka ko zmesan...vse to zaradi tega spywera(zvok v drugih os dela normalno)
ima kdo kako idejo? bi bila zelo dobrodosla...pa lp :)
imam en zelo nevsecen problem namrec instaliral sem msnplus 3, ki pa je nazalost napolnjen s spywerom in podobnim...nalozilo mi je neki lop.com in mysearchnow.com...vse lepo in prav, pozenem ad-aware in spybot, najde par stvari, pobrise in pravi da je vse ok...resetiram in jovo na novo..v popolnem idle stanju mi nek program zre 15 % cpuja...program pa ni viden niti v taskmanagerju niti v process explorerju...cudno si pravim...recem ok in se odpravim gledat nek film...potem se je pa zacelo...zvok v filmu poka ko zmesan...vse to zaradi tega spywera(zvok v drugih os dela normalno)
ima kdo kako idejo? bi bila zelo dobrodosla...pa lp :)
LotoZgubitek ::
Si se pa potikal po čudnih straneh,da je tvoj računalnik staknil takšno bolezen!
Poskusi najprej to in potem še to.
Poskusi najprej to in potem še to.
Ne,ne,ne...vode ne pijem jaz...rabi jo računalnik...
link_up ::
hehe...ne niso krive strani...sej pravim...ms messenger plus je napolnjen s tem :(...bom probal ... hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnjenje 16850 battery packaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4595 (3829) | jest10 |
» | Kako najti vodo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29787 (22710) | Vajenc |
» | S pištolo nad predsednika strankeOddelek: Loža | 3495 (2604) | Blazz |
» | Intel(R) 82801BA/BAM AC'97 Audio Controller, prehiter zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (1164) | amigo_no1 |
» | lažje učenjeOddelek: Šola | 5617 (4595) | Tilen |