Forum » Hlajenje in modifikacije » COrb!!!
COrb!!!
element ::
Dons sm prjatlu montiru gor Chrome Orba in ima pri obremenitvi proca samo 36°c!!! A ta hladilnik tolk hladi al se pa proc ne greje!? Ventilacije skoz ohišje ni, je pa ohišje odprt!
Binji ::
Kolko cajta pa si dajal obremenitev? Pa kasn proc je to? Skoraj ni mozna taka temperatura
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
5x sm 3d mark 2k zalaufu zdej, je dubu 37°c. Pol sm ga pa navil na 992 pa je mel 43°c k sm 3d mark laufu. Aja, pa voltaža je bla na 1,85v, ker drugač se ne zbudi. Na 1ghz pa na max voltaži pa ne pride u winse. Primerk je pa AKCA.
lord VASCO ::
Ja ni kej Pelcijan modeli so dal dobro T-pašto k jo z Doičlanda(nemčije) dobijo pa še znajo jo gor dat tko d ni čudn d se hladi Tko d bi blo neumno Vulcanota2 gor dat k pomoje nebi nč bol shladu, kvečemu slabi k nisva mela t-pašte. Če bi jo pa mela pa bi bla pomoje za u smeti. Kokr use t-pašte kokr si jih mel do zdej.
OZZY ::
Veš kaj. Lahko, da je pasta kriva za tako nizke temperature. Jest sem mel zbrušenega COrba in njegovo pasto na 850mhz okoli 44-47 stopinj. Pol sem dal pa gor artic silver pa se stvar premakniknila samo za 1 stopinjo navzdol.
Pol je seveda padla, ko sem uštimal dodatne vente na stranici.
kako pa ma tist frend uštimano prezračevanjein pa temperaturo notranjosti, ker temperatura je zelo nizka???
Pol je seveda padla, ko sem uštimal dodatne vente na stranici.
kako pa ma tist frend uštimano prezračevanjein pa temperaturo notranjosti, ker temperatura je zelo nizka???
Go with the flow.
Tako je! Jest sm mel 1 dan kišto pr men in sm sam gledu kok nizka °c. Sevede sej more bit, sej sm jest kuhler gor namonteru .
Sumo ::
Mozno pa je tudi, da je una sonda za temperaturo mert prevec stran od procesorja in ti zato tako malo kaze...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | navijanje moje mašine!Oddelek: Navijanje | 1613 (1108) | Vuli |
» | tooo damn hot...65Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1781 (1132) | SaS |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2439 (1462) | Markoff |
» | Kako prdiobiti 3-5 stopinj celzija?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1236 (1067) | Bungee- |
» | Voodoo - VROČE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1818 (1521) | Evil|One |