Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje do pleksija
Kje do pleksija
Tomi ::
Rabim par plošč velikosti dve 5.25" reži pleksija, pa se mi zdi neumno kupovati nove, ker verjetno kje ostajajo.
Sicer je, če se ne motim, zadnjič nekdo rekel, da jih imajo hm, v Trnovm, samo nisem prepričan.
Torej, kje bi se dalo zastonj dobiti nekaj manjših plošč pleksija?
Sicer je, če se ne motim, zadnjič nekdo rekel, da jih imajo hm, v Trnovm, samo nisem prepričan.
Torej, kje bi se dalo zastonj dobiti nekaj manjših plošč pleksija?
metrodusa.blogspot.com
- zaklenil: Tomi ()
`DoC ::
Tomi sorri sam ne vem s kterga področja si, če pa si s področja Celja al pa okolice pa lahko men poveš pa ti podarim pleksi.
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Tomi ::
Imam pa srečo. Sem namreč iz Žalca
Se lahko zmeniva naslednji vikend, ker sem ta in naslednji teden še v Ljubljani?
Se lahko zmeniva naslednji vikend, ker sem ta in naslednji teden še v Ljubljani?
metrodusa.blogspot.com
msmiha ::
Si pa radodaren Dark-Frdo. biše lahko kaj jaz bek donu?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
`DoC ::
valda Tomi poklič me 041 890 670
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oblikovanje pleksijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7584 (6657) | boogie_xlr |
» | LED na kolo z motorjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2103 (1929) | Gapi |
» | kje do mravljinčne kislineOddelek: Hlajenje in modifikacije | 10091 (8547) | Jackal |
» | Kje bi dobil material za kadi oziroma kadi za jedkanje tiskanin v vertikalnem položajOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1677 (1508) | Brane2 |
» | Kje u Ljubljani pleksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3081 (2888) | frenk |