» »

težave z firefox/mozillo v Linux Suse 9.0

težave z firefox/mozillo v Linux Suse 9.0

iso2000 ::

NAjprej sem namestil mozillo 1.4, ki je priložena na instalacijskih cd-jih od Suse-ja. Ko sem jo zagnal in hotel vpisat kakšen naslov v naslovno polje, mi je program zamrznil, tipkovnice kot da ne bi bilo. ČEz čas se je program sam zaprl. KEr me je to jezilo sem poizkusil še s firefox-om, ki sem ga potegnil z neta in pojavi se mi ista napaka.
Ali ima kdo podobne težave? ALi je možno, da je razlog za to ne-delovanje plugin za Flash?

Skrat ::

Jaz sem imel pri Mozilli 1.4 in 1.5 na Debianu prav tako obcutek, da so bile tezave s flashem Zadeva je rada zmrzovala predvsem pri loginu v e-klapo -- lahko sem vpisal u&p, pritisnil login in potem je zadeva zmrznila. Ce si zadevo pustil par minut, se je vcasih celo zbudila nazaj, samo za to ponavadi nisem imel zivcev/casa. Problema nisem nikoli resil, nekako pa bi ocenil, da se je dogajalo recimo v 70% primerov (v 30% pa mi je delalo normalno).

Trenutno imam Mozillo 1.6 in mi dela vse ok (no ja, e-klapo so ukinili ;(( ) Poskusi z novejso verzijo!
Free software is a matter of liberty, not price.

iso2000 ::

Me veseli, da nisem edini. Drugače simptomi so bili popolnoma enaki kot pri tebi. Nozila se mi zdi malo preobširna, ker ne potrebujem e-maila, temveč samo brskalnik. Sedaj sem na Operi in sem zelo zadovoljen. Le za nastavljanje sem si moral vzeti kar nekaj časa. Dela pa zaenkrat vse ok!
MA, glavno da Slo-Tech dela!!! :))

Skrat ::

V Mozilli (govorimo o dobro stari 'celi' mozili) si lahko poljubno instaliras tudi samo browser, berz aplikacije za mail in ostalih zadev.

Drugace pa... ce ti Opera dobro sluzi, tut kul! 8-)
Free software is a matter of liberty, not price.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

e-dohodnina

Oddelek: Omrežja in internet
446547 (4530) romci
»

Mozilla 1.4 Vprasanja

Oddelek: Programska oprema
131375 (1082) Loki
»