Forum » Pomoč in nasveti » Kako shraniti CERTIFIKAT ?
Kako shraniti CERTIFIKAT ?
fruti ::
Imam problem ... Imam certifikat ki ima nekaksen kljuc .... ce sam certifikat shranim brez kljuca gre ... ce pa hocem z kljucem mi napise da to ni mogoce ??
Je imel kdo take tezave ?
Je imel kdo take tezave ?
Mercier ::
Pri Microsoftovem import čarovniku moraš posebej označit privatni ključ kot exportable. Če ga ne, potem ga pač ne moreš nikoli expotat.
fruti ::
Tkole je:
Ko grem v certifikat mi napise ... od koga je do kdaj je veljaven ... spodi je pa en kljucek in zraven pise "You have a private key that corresponds to this certificate"
Zdaj pa dam ...da mi to exportera ali izvozi z privatnim kljucom .... in mi svetuje naj naredim password zaradi varnosti ..... dodelim mu pass in ko dam shrani mi napise:
Error exporting the private key, the private key may not be exportable
Ko grem v certifikat mi napise ... od koga je do kdaj je veljaven ... spodi je pa en kljucek in zraven pise "You have a private key that corresponds to this certificate"
Zdaj pa dam ...da mi to exportera ali izvozi z privatnim kljucom .... in mi svetuje naj naredim password zaradi varnosti ..... dodelim mu pass in ko dam shrani mi napise:
Error exporting the private key, the private key may not be exportable
jarre ::
Hm...
si slučajno dobil originalno geslo od podeljevalca certifikata.
Če vpisuješ napačno geslo ti ključa ne bo shranilo!!
Podoben sistem ima A-Banka s svojimi certifikati. Shranjevanje je mogoče SAMO, če se vpiše originalno, prvotno geslo.
LP J.
si slučajno dobil originalno geslo od podeljevalca certifikata.
Če vpisuješ napačno geslo ti ključa ne bo shranilo!!
Podoben sistem ima A-Banka s svojimi certifikati. Shranjevanje je mogoče SAMO, če se vpiše originalno, prvotno geslo.
LP J.
Skrat ::
To z Abanko ni cisto res... problem je, kot je omenil/a ze Sasa z IE in omejitvijo izvoza privatnega kljuca.
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13244 (2133) | kow |
» | Izvoz digitalnega potrdila.Oddelek: Pomoč in nasveti | 4905 (4541) | polde66 |
» | Povrnitev certifikataOddelek: Pomoč in nasveti | 6998 (6325) | germanistek |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 15983 (15015) | SkIDiver |
» | Enkriptirani NTFS - Access is deniedOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (1603) | THX |