» »

TV Matrix CTV 2985

TV Matrix CTV 2985

*banin* ::

Je kdo že slišal za znamko TV-ja Matrix?

Imeli so ga razstavljenega v TUŠ-u. Na prvi pogled je bila slika zelo kvalitetna (ni migetanja in tudi barve so v redu). Najbolj me muči to, da te znamke ne zasledim nikjer na internetu pa tudi za proizvajalca prvič slišim.

Sicer pa je verjetno najcenejši 100Hz televizor z ravnim zaslonom in diagonalo kat. cevi 72 cm (v TUŠ-u 139.000 na obroke brez obresti, Gambit Enaa pa 120.000).

Mi zna kdo kaj povedati o tem TV-ju. Ga ima kdo doma?

CaqKa ::

po mariborskem nettvju stalno delajo reklamo za ta matrix...
bodo drugi kaj več o kvaliteti povedali.

bmen ::

mogoče malo of topic ali pa tudi ne:

- leta 1991 sem kupil televizor neke neznane znamke TV STAR - bil je poceni in še kar lep. in sem ga kupil. Trgovec je hotel z mano staviti, da ne bo delal niti eno leto in naj raje vzamem kakega drugega recimo Grundiga (za cca 2x ceno).

No po 13 letih ta TV še vedno dela - trgovina v kateri sem ga kupil pa je crknila ;-))). Na servisu je bil 2x - prvič sem z***al daljinca - kupil univerzalca in dela, drugič pa so mi menjali kondenzatorje - cena 3000 sit z delom. (na tiskanini so odtisnjeni logotipi firme grundig in na shemi ki je prišla zraven je naveden nek model firme grundig.) btw - moj tv je narejen v Turčiji.

Tehnologija izdelave TV je splošno znana - komponente (predvsem ekrane) izdeluje par firm na svetu. Cinjenje in sestavljanje pa obvladajo tako kitajci kot turki in celo pri nas v Slo.

Mogoče boš pri Matrixu dobil "samo" 90% možnosti, ki ti jih ponujajo Sony... ampak za n % nizjo ceno. Sam pa preračunaj ali se ti to splača.
... B ...

hruske ::

brat je kupil matrix tv. ekran je sicer precej jajčast, ampak zaenkrat ga to ne moti, jz sm pa razvajen na lcdju.

a ga po cem vprasam?

Redkvica ::

Meni so v Harvey Normanu povedali prodajalci, da je Matrix blagovna znamka, pod katero se prodajajo izdelki, narejeni v novi tovarni JVC v se mi zdi da je rekel Turčiji. Tako da notri je v praksi JVC tehnologija. Prodajalec mi je tudi pokazal dva 'identična' televizorja, eden je bil JVC, drugi Matrix, popolnoma enaka, razen Matrix je bil cenejši.

Menda da je razlika v ceni tudi nekaj v zvezi z različnimi dajatvami za robo narejeno v EU in zunaj EU. Sicer Turčija je šele kandidatka za članico, tako da osebno mi ta razlaga ni najbolj jasna.

Jago ::

Redkvica je povedal tocno. Matrix je le blagova znamka slovenske firme.

Ce kupis pri proizvajalcu strojne opreme dovolj veliko kolicino, lahko dajes z njihovim dovoljenjem gor svojo znamko, ki jo poprej registriras.

*banin* ::

mk-lavz, če boš kaj govoril z bartom ga povprašaj kako je zadovoljen s TV-jem.
sicer ga pa grem jutri kupit :-)

Malner ::

Prjatu mi je povedal, da je njegov brat bil u JVC tovarni u Turciji in se zmenu, da bo vzel ful TVjev. Pol si je mogu sam se ime zmislt, pa je lahko zlo pocen uvazal TVje. U tej tovarni delajo tod SONYje. Ce mal pogledate po nasem trgu, bote opazil, da ma MATRIX se ksne druge stvari k sam TVje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crknil LCDtv po 5 dneh ?!?

Oddelek: Zvok in slika
201804 (1187) ttommy
»

počakati z LCD?

Oddelek: Kaj kupiti
132375 (2045) opeter
»

Kateri TV 55 cm

Oddelek: Kaj kupiti
181627 (1351) AngelOfDeath
»

Nakup TV 4:3 ali 16:9

Oddelek: Kaj kupiti
323866 (2906) Mirč
»

televizor 100 Hz ?

Oddelek: Zvok in slika
302708 (2050) zile

Več podobnih tem