» »

Nakup Siemens SL55

Nakup Siemens SL55

Poldy ::

Je čas, da svoj stari telefon zamenjam z novim. Pa me zanima kako se kaj obnese SL55.

Pohvale in graje?

Caligula ::

Zakaj si pa-ce ze kupujes drag telefon, ne omislis raje kakega z uporabnii funkcijami? Pa velikim zaslonom?
Al pa kak UMTS telefon na Bolhi, ker so nekateri ze zelo poceni-predvsem NEC. Motorola je se poden, ker se skos sesuva.

Tale Siemens je pa cisto predraga zadeva glede na to, da ne ponuja nic posebnega. Tudi ergonomija ni dobra.
Jaz ko sem ga mel v roka sem se samo spraseval zakaj za vraga bi mel tak telefon. Mogoce sem malo prevec prakticne sorte sam res mi ni bil nic prevec vsec.

Raziel ::

Jaz imam SL55 in kaj bolj praktičnega si nemorem predstavljati, glede velioksti lepo mali telefonček in zaslon je zadosti velik tukaj nevem v čem je problem, dobro zaslon ni najboljši samo služi svojemu namenu. Je pa res da ne ponuja nič posebnega kakšnih naprednih funkcij ne punuja kar drugje nebi tudi dobil. Samo jaz sem prej imel Audiovox-a in mi je bilo vseeno, po obliki pa more ti biti všeč

Caligula ::

To kar si napisal bi blo vse vredu-ce bi bil to poceni telefon. Pa ni.

jRk0 ::

siemensi majo vsi po vrsti za en drek tipke. kot tudi vsi drugi mobiteli, razen izjem, ki se seveda najdejo le pri nokiji :)
You fuck up once, you loose two teeth.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Približuje se izid iPhona 5, Apple dosega borzne rekorde

Oddelek: Novice / Ostale najave
4211648 (8635) sirotka
»

Mobitel-čim manjši, čim bolj vzdržljiv

Oddelek: Mobilne tehnologije
193306 (2950) Dr_M