Forum » Programska oprema » Outlook Express Deleted folder problemi!
Outlook Express Deleted folder problemi!
Preseren ::
LP!
Moj outlook express se je odlocil, da bo crkno.. Namrec ne dovoli mi izbrisa nobene poste. Torej nobenega sporocila ne morem brisat, enostavnos e ne zgodi nic, ko stisnem delete. In potem ko hocem da mi prikaze, kaj je v deleted items mapi, mi javi "Could not open this folder".. in "possible causses are: Low memory ali low disk space" Nic od tega ne more bit res. Probal ze mariskaj, pa dajte se kako idejo kaj naj naredim please!
LP
P.
Moj outlook express se je odlocil, da bo crkno.. Namrec ne dovoli mi izbrisa nobene poste. Torej nobenega sporocila ne morem brisat, enostavnos e ne zgodi nic, ko stisnem delete. In potem ko hocem da mi prikaze, kaj je v deleted items mapi, mi javi "Could not open this folder".. in "possible causses are: Low memory ali low disk space" Nic od tega ne more bit res. Probal ze mariskaj, pa dajte se kako idejo kaj naj naredim please!
LP
P.
kinimod5 ::
Ce kaj rabsi iz deleted mape deleted prvo skopiraj datoteko deleted.dbx.
Nato lahko poskusis z File-Folder-Compact.(ce je pokvarjena, ti jo lahko tudi sprazni!)
Se najhitreje pa je, ce izbrises datoteko deleted.dbx in si bo potem OE naredu novo.
Nato lahko poskusis z File-Folder-Compact.(ce je pokvarjena, ti jo lahko tudi sprazni!)
Se najhitreje pa je, ce izbrises datoteko deleted.dbx in si bo potem OE naredu novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?Oddelek: Loža | 1786 (1060) | nokia6310 |
» | kako prenesti iz outlook expresa win xp pro emaile v vindows 7 win mailOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1225) | amigo_no1 |
» | emaili izginili iz InBoxaOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1218) | Malajlo |
» | Outlook Express se počasi odpira??Oddelek: Programska oprema | 957 (867) | YoYo |
» | Outlook Express>prejeto-KAKO IZBRISATI???Oddelek: Programska oprema | 2563 (2471) | TinkaPinka |