Forum » Strojna oprema » hardverski konflikt: "kao" crknila onboard zvocna kartica?
hardverski konflikt: "kao" crknila onboard zvocna kartica?
hruske ::
Sicer verjamem, da je mozno, ampak se je komu ze zgodilo, da bi mu onboard zvočna crknila?
Imam ABIT ST6 z intelovim 815EP čipovjem, pa je pred parimi dnevi začela zvočna kartica čudno delat. Pod linuxom zadeva dela nekaj časa, odvisno od volje kartice, pod windows sploh ne. In ko zadeva neha delat, samo čaka. Ne da bi javilo bilokako napako, samo čaka da bo hardver pripravljen in to je to.
Potem sem pa vzel vn Geforce 5200, pa je začela delat.
Je mogoče kaj to narobe, da sem na matično s 4x AGP dal grafično za 8x agp?
Imam ABIT ST6 z intelovim 815EP čipovjem, pa je pred parimi dnevi začela zvočna kartica čudno delat. Pod linuxom zadeva dela nekaj časa, odvisno od volje kartice, pod windows sploh ne. In ko zadeva neha delat, samo čaka. Ne da bi javilo bilokako napako, samo čaka da bo hardver pripravljen in to je to.
Potem sem pa vzel vn Geforce 5200, pa je začela delat.
Zheegec ::
To ni čisto nič narobe, tvoj problem se je kar sam od sebe popravil Se zgodi, mogoče bo res crknila, ker to je čisto možno -> napaka ob line-out za zvok ali pa se pokvari čip (AC97).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
hruske ::
secer se ni sam od sebe popravu, ampak je problem izginil šele, ko sem grafično vzel ven in dal spet nazaj eno staro atijevo... 8mb pci. kriza.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD R670 in R680Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4072 (2572) | dukenukem |
» | 8x agp grafična na 2x agpOddelek: Strojna oprema | 1185 (1010) | karafeka |
» | Popačena grafika na AGP8.0X prenosuOddelek: Zvok in slika | 1076 (999) | Vlady |
» | Kje kupiti Radeona?Oddelek: Kaj kupiti | 1588 (1283) | pilatus9 |
» | AGP-pomočOddelek: Kaj kupiti | 1093 (905) | Zheegec |