» »

Nakup MP3 discmana

Nakup MP3 discmana

SkIDiver ::

Torej potreboval bi MP3 discmana. Kaki MP3 predvajalniki z USB-jem odpadejo, ker teža in velikost nista bistvenega pomena. Bistvenega pomena je tu cena, kvaliteta samega izdelka in pa opremljenost. Ne želim ga vsakih 14 dni nosit na servis na popravilo. Cena manjša kot je lepše bo. Pod opremljenost pa sem štel kak 220V napajalnik, 12V napajalnik, in pa upravljalec na kablu. Od zadeve pa pričakujem, da podpira CD-R/RW in pa MP3 in WMA format.

Kaka ideja kje bi kaj takega dobil. Gledal sem že v com-shop kjer prodajajo neko zadevščno za 13 ali 14 tisočakov vendar je kolega dejal, da so jih na 100 prodanih dobili cca 20 nazaj pod reklamacijo. Pogledal sem še v enaa. Tam mi pride mogoče v poštev samo kak panasonic.

Kje dobim ugodno adapter kaseto?

Trubadur ::

To tut mene zanima...
Berite Thomasa!

Caligula ::

Jz sm pred enim letom kupil Denverja z daljincem v Sparu za 14 jujev in dela fajn samo original slusalke so crap kar je enako tudi pri drazjih modelih,... Res da nisem nevem kak audiofil ampak je zvok dober,...

Skratka zadovoljen. Nebi dal vec kot toliko denarja. Razen za kak Rio ampak se to ne dosti vec. Pac to zadosca.

Bere tudi najcenejse pa crappy CDej, ki sem jih posnel,..

Itak bos mogu probat, ce si pr zvoku ful obcutljiv.
Pol je dobr se, ce mas s sabo kr kake dobre slusalke, da dejansko vidis kak zvok oddaja player.

Aja odsvetujem player brez daljinca na kablu. Ker je ful bolj prirocno, ce ga mas lahk kje spravljenga pa daljinca pol kje prpetga, da ti ni treba za vako sranje playerja vn vlect iz zepov, ruzaka,.. 1800 mAh bateriji zdrzita cca 6 ur.

Sony je bolj varcen recimo sam baje so ful zbircni pri CDjih pa tud zvok ni bas nesto... Skratka tipicno za Sony-nekaj precenjeno vse skupaj.
Za Panasonic pa ne vem. So meli lani v Harveyu enega z daljincem za 20 jurjev pa je bil verjetn vredu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

Phoebus ::

Adapter kasetko sem (pred meseci, ampak najbrž še imajo) kupil v merkurju na viču. Samo sva bla z bejbo tolk razočarana nad njo da je šla kupit MP3 avtoradio >:D >:D >:D

Mislim s to kasetko je čist odvisno, kako jo bo potegnu avtoradio- pri meni v avtu je delala "Okay", pri njej pa katastrofalno. Pa ne pozabi da je boljši avtoradii ne potegnejo.

Phoebus ::

Aja, kasetka je pa okol 3k. nevem točno +- 500 sit

SkIDiver ::

No ja. Za test bom sabo uzel pač ene poštene slušalke. Daljinc pa bi rad zato, da si ga namontiram nekam na priročno mesto. Zadevo namreč nucam za v tovornjak. Najboljši sopotnik je dobra glasba po mojem okusu. Sicr se sem pa tja najde na kakem radiju samo je pa katastrofa z pokritostjo radijskega signala na AC za primorsko;(( Zato sem odločen, da nabavim en MP3 discman pa adapter kaseto v avtoradio, ki je v tovornjaku. Kasetar pa iz kasete predvaja zadovoljivo kvaliteten zvok, če je kaseta kvalitetno posneta. Samo kasete so pač kasete.

Kakšna pa je kaj znamka Universum in zadevščne, ki jih prodajajo v Neckermannu in Otto?

zile ::

Glej da bo display osvetljen in da bo imel intergiran FM tuner.
Počekiraj preden nabaviš, kako se sprehajaš po direktorijih, če imaš mp3je sortirane po njih. Kako dela možnost iskanja določenega Mp3ja. To so sicer malenkosti, sam men gre na jetra da ponoč nč ne vidm, da ne morem radia poslušat in da rabim doktorat da najdem določen mp3. Sam v vednost. :D

SkIDiver ::

FM tunerja ne rabm. Najbolj od vsega pride prov daljinec in možnost priklopa zunanjega vira napajanja. Če pa nima LCD osvetljave pa tako al tako odpade. Tista glede direktorijev je pa dobra poteza in glede iskanja MP3-jev.

No mal sm brsku po Big Bang-ovi strani in našel:
Elta5781 MP3 discman
Grundig CDP9200 discman
Elta 8864 discman


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

radijski oddajnik za v avto

Oddelek: Zvok in slika
132150 (1861) Trancedeejay
»

MP3 Discman

Oddelek: Kaj kupiti
6868 (787) N-E-O
»

kateri avtoradio z mp3

Oddelek: Na cesti
161863 (1625) _Dejan_
»

kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
604320 (3692) Klemenn
»

mimimalc za MP3-je furat ALI kako priklopit PC na avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
523673 (2982) jRk0

Več podobnih tem