» »

Windows Media Player 7.1

Windows Media Player 7.1

zile ::

Windows Media Player 7.1 was released today for all you non-WinXP folk. Here's one of the changes:

CD ripping using the Windows Media Audio 8 codec (WMA) for the best audio fidelity and the smallest file sizes. WMA offers the best quality at any bit rate and CD-quality audio at 64 Kbps - half the size of CD-quality MP3 files.
Tukej lahko dljate

VIR: Tukaj

8-)

lordgreg ::

hehe.. še vedno osajate pri sedemki? zakaj ne bi raje prešaltali na 8 beta 2, ki dela na win2k sistemu super (preverjeno)??

JLP ::

Jest še vedno ostajam na 6.4. Mi je velik bol kukr naslednje verzije k so en brezvezen bloat.
Live long and prosper!

Loki ::

greg ke si dobil 8.0?
I left my wallet in El Segundo

imam jo.. po ovinkih sem jo dobil.. ampak imam pa jo.. želiš? zazipana zasede 12.7 MB.. e-mail me

Paramedic ::

js mam zaenkrat kr 6.4, ker se mi zdijo vse naslednje čist bugnate, pa velik zasede 7.0 v primerjavi z winampom.
End transmission.

Kekec ::

Sploh nevem kako lahko primerjas winamp pa media playerm ker sta to cist različni zadevi!

morda ne veš, da ima novi WMP veliko več funkcij kot winamp?? in tudi manj resursev požere!

Sonix ::

Ja sam WinAmp je lahko s plugini prava multimediska postaja...
-[ Sonix ]-

aham.. pa seveda ima možnost predvajat filme in skoraj vse formate tale naš znani winamp, ne?

Enkrat, ko sem hotel nadrgadit 6.4 v 7.0 slo, sem skor popizdu. Namest, da bi 6.4 prepisalo v 7.0, je v isto mapo od 6.4 inštaliralo še 7.0, le da potem 6.4 ni povsem normalno delala. Kaj se da tu naredit? Js nočem pol več 6.4 gor met, če že mam 7.0. Zdej še nisem inštaliral, bi pa rad 7.1, če jo ki vidim. Pa tut dve bljižnici sem mel v startu...;((
End transmission.

blue96 ::

dokler ne bodo novejše verzije že v os pol bom mu jest wm player 7.
:D
.

abcde7 ::

jest tud 7.0, rabš sam eno lepo ozadje (temo mediepalyerja)skin! Čist ql!

Moti me tut ta nepreglednost dodanih komadov v wmp7. ni tko enostaven kot kak winamp. pa nalaga se dlje.
End transmission.

Loki ::

Yup, pa pr 7.0 je se tole:
ce dodas vec filmov naenkrat, se ti sesuje (vsaj men), ko jo pa killas pa ponovn zalavfas, je pa vse OK.
I left my wallet in El Segundo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Micro DVD vs. Windows media player

Oddelek: Programska oprema
121357 (1192) matevzm
»

Novi Winamp

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
92000 (2000) JLP