Forum » Navijanje » Overcloati RADEONA DDR
Overcloati RADEONA DDR
Luigi ::
Imam Radeona 64 DDR VIVO, ki sem ga navil na 210 MHz (original je bil na 183).
Glede na to, da sem bral mnogo testov kjer so navijali Radeone in jih niso spravili na več kot pa 200-205, me zanima, ali je z mojim kej narobe ali pa imam srečo.
Se pravi, kdorkoli z izkušnjami navijanja Radeonov, javi se.
Glede na to, da sem bral mnogo testov kjer so navijali Radeone in jih niso spravili na več kot pa 200-205, me zanima, ali je z mojim kej narobe ali pa imam srečo.
Se pravi, kdorkoli z izkušnjami navijanja Radeonov, javi se.
msmiha ::
Vsekakor si rojen pod srečno zvezdo. Zanima me kak se ti kaj greje in s čem ga hladiš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
malinavc ::
Luigi: dej mi povej a maš ti Retail verzijo (škatla) al oem verzijo (brez škatle, seveda z vsemi kabli in podobno,sam škatle pač ni), ker če maš oem verzijo pol ti ne dela original na 183 temveč na 166Mhz, memory in čip!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Luigi ::
Gretje ni pretirano. Ne vem na koliko stopinjah je, ker nimam kakšne priprave za merjenje temperature, ampak na dotik ima kakšnih 30-40°C (procesor in spomin).
Drugače pa imam RETAIL-BOX USA verzijo (prešvercano).
BTW: 3D Mark 2001 = 3510 na Athlonu 1188 MHz
Drugače pa imam RETAIL-BOX USA verzijo (prešvercano).
BTW: 3D Mark 2001 = 3510 na Athlonu 1188 MHz
msmiha ::
Dober rezultat. Povej mi iz kot si jo pršvercav
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI7500 vs. Leadtek GF4 MX440 "shootout"- povejte!Oddelek: Kaj kupiti | 2093 (1359) | _Mortal_ |
» | Radeon in Slovenija?Oddelek: Kaj kupiti | 1780 (1193) | Tic |
» | Test grafikulj vprašljiv?Oddelek: Strojna oprema | 1510 (980) | Wulf |
» | ATI RADEON 64 MB DDR VIO @OC ??Oddelek: Navijanje | 920 (838) | dynamite |
» | G-force MX zajebava k satanOddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1069) | Muflon1 |