Forum » Strojna oprema » Yamada dvx6600
Yamada dvx6600
jurcy ::
No včeraj sem v jae kupil ta dvd player(yamada dvx6600). In sem naložil ta nov firmware in vse in podnapisi delajo vse je super. Potem sem pa ugotovil, da mi namesto šumnikov daje tole črtico _. Torej zanima me, s katerim programom bi namesto šumnikov v podnapisih dobil avtomatsko črke z, s, c brez da mi bi bilo treba vse delati na roke?
P. S. : če moderatorji mislijo da ta tema sodi v kak drug sklop jo naj prestavi prosim(sorry moderatorji)
Lp
P. S. : če moderatorji mislijo da ta tema sodi v kak drug sklop jo naj prestavi prosim(sorry moderatorji)
Lp
- polepsal: kuglvinkl ()
zile ::
Kako to misliš ?
Če misliš podnapise uredit, jih lahko z wordom. Enostavno zamenjaš vse č,š.ž z c, s,z (ukaz je ctrl+h)
Če misliš podnapise uredit, jih lahko z wordom. Enostavno zamenjaš vse č,š.ž z c, s,z (ukaz je ctrl+h)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Linux] mlayer in podnapisiOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (991) | BozidarB |
» | Šumniki v dreamweaverOddelek: Izdelava spletišč | 1985 (1726) | B_U_R_I |
» | problemi s č-ji na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1155 (984) | kunigas |
» | Sveza instalacija WinXP in sumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (830) | gkovac |
» | Slovenski znaki v IE in WIN2000Oddelek: Programska oprema | 1134 (1023) | faca9 |