Forum » Omrežja in internet » CANYON ROUTER kako s temi porti, rad bi igral prek neta a ne gre!
CANYON ROUTER kako s temi porti, rad bi igral prek neta a ne gre!
ohter ::
velika prošnja
OK imam tale canyon brezžični router. Rad bi igral preko neta, call of duty, halo... a ne morem, ker me ruter ne pusti. če onesposobim firewall, takrat komaj vidim druge serverje, ne morem pa narediti svojega. Vem, moram odpreti porte samo katere in kako. Naprimer: call of duty ima port 28960 in kaj moram jaz sedaj narediti da odprem ta port. 3 mesece že poskušam, mam navidila a noro napisana, prosim če kdo ve ali razbere iz spodaj priložene povezave, mi naj pomaga. hvala vsem
klik
OK imam tale canyon brezžični router. Rad bi igral preko neta, call of duty, halo... a ne morem, ker me ruter ne pusti. če onesposobim firewall, takrat komaj vidim druge serverje, ne morem pa narediti svojega. Vem, moram odpreti porte samo katere in kako. Naprimer: call of duty ima port 28960 in kaj moram jaz sedaj narediti da odprem ta port. 3 mesece že poskušam, mam navidila a noro napisana, prosim če kdo ve ali razbere iz spodaj priložene povezave, mi naj pomaga. hvala vsem
klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti svoj server v Call of Duty 2 ?Oddelek: Igre | 8796 (2456) | deadzone |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11080 (7053) | hojnikb |
» | iskratel Sinope568+ kako odpreti porteOddelek: Omrežja in internet | 4223 (2960) | izi12 |
» | Call of duty 2!ne dela server!problems!Oddelek: Igre | 5437 (3439) | ViperR |
» | COD2 set dedicated 2Oddelek: Igre | 3322 (3177) | Mr.B |