Forum » Strojna oprema » AMD Athlop xp 2400+ zaznan kot AMD xp 1800+
AMD Athlop xp 2400+ zaznan kot AMD xp 1800+
mikko ::
Torej, imam AMD Athlon XP 2400+, ki bi moral delat kot 1.8 Ghz a mi ga zazna kot AMD XP 1800+ in mi dela na 1.5 Ghz seveda...
Plato imam QDI Kudoz 7/333 in je kompatibilna s tem procesorjem, sem tudi to preveril na AMD domači strani...
Nimam pojma kako bi to stvar rešil, lahko kdo pomaga, lepo prosim?
Plato imam QDI Kudoz 7/333 in je kompatibilna s tem procesorjem, sem tudi to preveril na AMD domači strani...
Nimam pojma kako bi to stvar rešil, lahko kdo pomaga, lepo prosim?
|KoRn| ::
2400+ bi ti moral delat na 15x133MHz - to je 2000MHz. Tebi zgleda dela stvar na 15x100MHz, kar je enako 1500MHz oz. tvojih 1.5GHz.
Probaj najti navodila za maticno, glede preklopa iz 100MHz FSB-ja na 133MHz. Pri meni je to bil en jumper.
Probaj najti navodila za maticno, glede preklopa iz 100MHz FSB-ja na 133MHz. Pri meni je to bil en jumper.
Če nimaš navodil od plate je tule link, ki so zipana v pdf formatu. Glej stran 17 pdf datoteke : http://www.qdigrp.com/qdisite/driver/ma...
Lepo imas napisano, kje se nahaja jumper in da mora biti open.
Lepo imas napisano, kje se nahaja jumper in da mora biti open.
mikko ::
Ufff...k bi biu jaz tolk mojstra...
Dej mi pliz vsej mal povej pod kaj moram to gledat v navodilih? :)
Dej mi pliz vsej mal povej pod kaj moram to gledat v navodilih? :)
Če ne boš našel, je pod naslovom "Overclocking Jumper Setitngs (JFSB)". Zravn je malce napisano kaj je storiti ter narisana matična plošča s prikzanao lokacijo jumperja, ki ga moraš sneti (stran 17 pdf, stran 15 v navodilim - mislim:-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Athlon XP-M na K7S41GX?Oddelek: Strojna oprema | 1501 (1501) | _mOuSe_ |
» | AMD Athlon XP 3200+Oddelek: Strojna oprema | 1405 (1279) | PIK@LO |
» | Katero frekvenco AMD Athlona pokaže v sistemu nadzorne plošče?Oddelek: Pomoč in nasveti | 903 (741) | jest10 |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2172 (1636) | OwcA |
» | FSB, PCI in AGP hitrostOddelek: Navijanje | 1553 (1197) | OwcA |