Forum » Omrežja in internet » Tezava z emule
Tezava z emule
kitarist ::
Imam problem s emule programom. Ko je program zagnan, mi freezne celotni interent (razen emule), kar pomeni, da ne morem surfat po webu, ne morem gledat maila, ne morem se prijavit na y. messenger...poleg tega, da ne deluje internet, mi steka tudi cel sistem (niti mp3-jev ne morem poslusat normalno). Najprej sem mislil da je za to kriva najnovejsa verzija emula, pa sem downloadal 0.30, pa je vseeno po starem. V task manageru sem videl, da ko je emule vklopljen mam procesor obremenjen okoli 98%...
Ma kdo kaksen nasvet?
Athlon XP 2400+
512 MB DDR (400 MHz)
Asus A7V8X
Radeon 9600 XT
Ma kdo kaksen nasvet?
Athlon XP 2400+
512 MB DDR (400 MHz)
Asus A7V8X
Radeon 9600 XT
- zaklenil: CaqKa ()
plavko61 ::
problem je v prometu od mule, ker ti neki čudne ip naslove išče. Rešitev je ipfilter, ki ga imaš tukaj.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-bančništvo z bralnikom prepleta ven na prstuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11679 (8097) | link_up |
» | TP-LINK WR642G V3 - sesul - rabim pomočOddelek: Strojna oprema | 2359 (2359) | Belli |
» | pritožba na neodobritev vpisa v višji letnikOddelek: Šola | 6299 (5472) | gzibret |
» | Cudne tezave z CD-ROM-om pod WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1445) | Buggy |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1764 (1544) | recoil |