Forum » Omrežja in internet » Vprasanje! router
Vprasanje! router
alum ::
seos!
mene nekaj zanima! res da se bo verjetno slisalo cudno, samo zanima me na kakem principu deluje firewall na routerju....ma router kaki "spominski cip oz. disk", kamor se shranijo nastaviteve? in ce ma, bi blo mooce na njem laufat kaki proces?
sam sicer dvomim v to, samo me vseeno zanimiva...recimo temu cloveska radovednost!:)
ok hvala
mene nekaj zanima! res da se bo verjetno slisalo cudno, samo zanima me na kakem principu deluje firewall na routerju....ma router kaki "spominski cip oz. disk", kamor se shranijo nastaviteve? in ce ma, bi blo mooce na njem laufat kaki proces?
sam sicer dvomim v to, samo me vseeno zanimiva...recimo temu cloveska radovednost!:)
ok hvala
Poldi112 ::
A si se kdaj vprasal a ima digitalni fotoaparat kak "spominski disk", kamor shrani fotografije. Ziher si nekam zapise nastavitve, kaj tocno uporablja pa mogoce najdes v dokumentaciji. Ce hoces pa sam procese gor laufat rabis pa kak linux router verjetno, ki ima tudi "spominski disk" (trdi disk).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naprava za kopiranje sim (stiki)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1183 (901) | gusto |
» | mini kameraOddelek: Zvok in slika | 7159 (3697) | umexteacher |
» | Manjša kamera za video nadzorOddelek: Zvok in slika | 1519 (1319) | gmail |
» | Virtual memory izkljopljen - zatikanje v igrah?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1654 (1442) | Mavrik |
» | Golobi hitrejši od ADSL-aOddelek: Loža | 2562 (1605) | BigWhale |