Forum » Strojna oprema » Mrežna
Mrežna
YdoIPonU ::
Živjo.
Zanima me kako je s tem, če povežemo dva računalnika med seboj? Eden je notebook drugi pa navaden PC. Oba imata inštalirane mrežne kartice in rad bi ju povezal. Sedaj me pa zanima kašen priključek morata imeti. Kabel predvidevam, da gre v priključek za mrežno, ampak kako naj vem kakšen prikjuček je potreben za nooteboka, ki ima mrežno kartico intergriano v računalniku in ni nobenega manverskega prostora, da bi jo premikal za kabel.
Hvala za pomoč!
P.S. Oprostite, če sem dal post v napačno temo.
Zanima me kako je s tem, če povežemo dva računalnika med seboj? Eden je notebook drugi pa navaden PC. Oba imata inštalirane mrežne kartice in rad bi ju povezal. Sedaj me pa zanima kašen priključek morata imeti. Kabel predvidevam, da gre v priključek za mrežno, ampak kako naj vem kakšen prikjuček je potreben za nooteboka, ki ima mrežno kartico intergriano v računalniku in ni nobenega manverskega prostora, da bi jo premikal za kabel.
Hvala za pomoč!
P.S. Oprostite, če sem dal post v napačno temo.
sash ::
Če nimaš switcha potrebuješ cross konekt kanel z RJ-45 priključki, če pa switch imaš pa navaden (patch) kabel pravtako z RJ-45 priključki
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flat utp kabel 6a ali vsaj 5eOddelek: Pomoč in nasveti | 5036 (3549) | helo |
⊘ | Hitrost povezave 200 Mbps (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5489 (4203) | Tilen |
» | ne-ZDA/Izrael/Kanada ponudniki storitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (1068) | darkolord |
» | 56 K MODEM-dostop do interneta na potovanjuOddelek: Omrežja in internet | 1681 (1420) | harvey |
» | utp?Oddelek: Omrežja in internet | 2016 (1621) | iNN |