Forum » Strojna oprema » 233mhz komp ka naenkrat ne zazna več grafične
233mhz komp ka naenkrat ne zazna več grafične
pingec ::
torej imamm komp 233mhz z eno qdi matično 64mb rama in grafično ati rage 4mb in vse je lepo in prav delalo in kar čez noč je ko sem vžgal začel piskat namest da bi se zagnal pisk je un da ni grafične oz da je nekaj narobe grafiččno pa stvar je delala BP pred tem in to se mi je že drugič zgodilo predenim mesecem sem mel isti probelm pa sem komp razstavu sprobal vse komponente in so delale sestavu nazaj in je tudi vse delalo.
a ve kdo kej svetovat kaj bi lahk zaje*avalo ?
LP
a ve kdo kej svetovat kaj bi lahk zaje*avalo ?
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
2nemesis ::
Grafično ven in grafično nazaj noter.
Dobro jo privij, da ti čez noč ne bo mogla pobegnit!!
Dobro jo privij, da ti čez noč ne bo mogla pobegnit!!
2nemesis ::
Potem ni problem v grafični!
Lahko je ram, procesor, matična, malce manj verjetno pa kakšna druga priklopljena naprava.
Začni z ramom!
Lahko je ram, procesor, matična, malce manj verjetno pa kakšna druga priklopljena naprava.
Začni z ramom!
Scorpia ::
Računalnik more piskat, če ni grafične noter. Torej hoče povedat da ni grafične al pa je nekaj narobe z njo. Probi pci grafično.
pingec ::
ok sem dal se eno drugo pci gaficno in sprobal 2 reže in piska v vseh primerih torej kaj bi lahk se blo???
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9904 (8366) | Helena123 |
» | Računalnik se sploh ne naloži- niti biosa ni.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1360) | Arto |
» | grafična kaputOddelek: Zvok in slika | 1465 (1365) | Orlus |
» | problemi z matično!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1686 (1427) | dzinks63 |
» | Kako ugotoviti, kaj ne funkcionira?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4187 (3942) | monster-x |