Forum » Strojna oprema » Ena huda "modifikacija"
Ena huda "modifikacija"
S/G ::
Torej, uspelo mi je uničiti del tiskanega vezja pri GF4 ti 4600 . Pobralo je namreč okoli milimeter vezja, in ker je zadeva večplastna se prekinjenih vezi ne da več popraviti . Zadeva še vedno pride v windows in deluje v kolikor toliko normalno, po namestitvi driverjev pravilno zazna model, a ne morem več upravlati niti z osveževanjem monitorja, kaj šele poganjanjem 3D aplikacij. Pd device managerjem piše da se naprava ne more zagnati. Sedaj pa imam en načrt . Rabil bi praktično samo novo ploščo, se pravi tiskano vezje od recimo enega skurjenega ti 440/4600 (dvomim da se tole da izvesti na 4200 ker se modela preveč razlikujeta, že sama zgradba kartice, medtem ko v modelih 4400 in 4600 ni vidne razlike, tudi vsi kondenzatorji so pri vseh modelih na enakih mestih. Torej lahko bi premestil moj GPU in RAM na vezje od prej omenjenih dveh, pri RAMu ni problema, a za GPU je problem zadevo pricint na mesto, ker rabiš kartušo za "nožice", hec je v tem da se mi niti ne sanja kje bi zadevo dobil. Po te bi moral v primeru vezja od 4400 le še sflešati BIOS na 4600 in zadeva bi morala delovati. Kaj menite??
Brane2 ::
Pozabi na stvar. Zajebal si eno stvar in naj pri tem ostane-da ne bos skuril se kaj...
Ni mi povsem jasno- kako vam ratajo take neumnosti.
Tiskanina je iz precej trdega in trdnega materiala. Kaj si pa pocel ? Jo namlatil s krampom ?
Ni mi povsem jasno- kako vam ratajo take neumnosti.
Tiskanina je iz precej trdega in trdnega materiala. Kaj si pa pocel ? Jo namlatil s krampom ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
ganzi ::
Bolj se splača kupit rabljeno ti4600.Poglej kok jo je tiborr pocen dobil v tujini. Se mi zdi da je rekel da 71 evrov.
Sam res ka si pa delu s kartico.?
Sam res ka si pa delu s kartico.?
LP
lambda ::
A vi zadnje čase kar nalašč uničujete grafe?
Saj nič ne pravim, da se nesreča ne more pripetit ampak ... najprej je eden uničil 9800, potem taisto karto še tiborr, zdaj ti 4600. Pa vsi bi popravljali.
Pomoje je kartica premalo vredna, da bi se splačalo kaj takega delat, razen če to delaš iz veselja. Nabavi si drugo ...
Saj nič ne pravim, da se nesreča ne more pripetit ampak ... najprej je eden uničil 9800, potem taisto karto še tiborr, zdaj ti 4600. Pa vsi bi popravljali.
Pomoje je kartica premalo vredna, da bi se splačalo kaj takega delat, razen če to delaš iz veselja. Nabavi si drugo ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSI GF4Ti4200 sreca Vulcana12 :>Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2033 (1404) | lambda |
» | kera firma GF4 TI4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3637 (2853) | BaRtMaN |
» | Radeon 9700 je zunaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7167 (4434) | ||_^_|| |