» »

ICS problem na winxp

ICS problem na winxp

mte ::

Že dva dni iščem po netu pa mi še nič ni uspelo najti. Namreč do včeraj je delalo vse bp, lahko sem se iz client pcja priklopil na net (dial-up), saj sem enostavno šel na Network Connections in tam je bila ikona od dial-up povezave na hostu. Pa sem naredil bližnjico in je delalo. Pa tudi ko sem bil na netu, se mi je na clientu pojavila v trayu ikonca od dial-upa, tako da sem lahko enostavno sklopil povezavo.
Včeraj pa je tista ikona izginila in sicer po tistem ko sem na hostu fasal sasserja in inštaliral antivirus, pa mogoče še kaj šaril po sistemu,vendar se ne spomnem kaj točno. Nato ni delalo nič, brskal sem lahko samo s hosta. Potem pa sem zbrisal vse kar je v zvezi z omrežjem in dial-upom tako na clientu kot hostu, in ponovno nastavil omrežje in ics na obeh, tako kot sem takrat ko je še delalo vse. Vendar tiste ikone ni nikjer, v Network Connections pa je samo ikona od mrežne kartice. sicer pa s clienta lahko normalno brskam, če sem predhodno na hostu vzpostavil povezavo z netom. Ne morem pa s clienta povezati oz. sklopiti povezave, niti ne morem videti če sem povezan na net, razen da to preverim v praksi (ping, web...). A se mogoče komu kej sanja kaj bi lahko bilo narobe? Tiste osnovne nastavitve so 100% vredu, se mi zdi da je problem malce bolj skrit.
Hvala za kakršnekoli info,
lp Matej
  • spremenil: mte ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Po menjavi mrežne RDP ne dela.

Oddelek: Operacijski sistemi
322102 (1117) WhiteAngel
»

Ne dela mi internet v VMware (WinXP)