» »

RTVSLO.si

RTVSLO.si

TheD ::

Ne vem, če ste opazili, ampak nacionalka je prenovila spletne strani (http://www.rtvslo.si/) in sedaj vsaj po mojem mnenju izgledajo boljše, precej boljše ... Na njihovem forumu se je folk neki puntal, ampak najbrž kar tako, iz inata, pa me zanima strokovno mnenje Slo-techovcev ...
TheD or not TheD?

Poldi112 ::

Moje mnenje je sicer laicno, ampak ne dopadejo se mi barve, to da se ne raztegne tabela po horizontali cez celo stran (v bistvu je fiksna) in to da se text zacne direkt pri sliki. Kaksna je bila pa prej pa ne vem.

rokpok ::

Meni se preprosto ne dopadne, kakšna pa je prej bila pa nevem.

Gandalfar ::

meni je kar kul.. oranzna mi ni toliko vsec ampak recmo, da bo... bolj BBC, 24ur like..

Meni je zarad fontov (Arial) lepša kot 24ur, precej lepši, bolj zračna ...
TheD or not TheD?

root987 ::

Osebno se mi zdi zelo lepo - vsekakor boljše kot 24ur.com
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Tody ::

Mnja še en portal .... :D Slo-tech je bil pred 3 leti lepši od RTV :D

Pred 3 leti je bil vsak page lepši od pagea RTV-ja ... to ni merilo.

Če mene vprašate, bi tudi Slo-tech rabil kakšno prenovo. Na benerjih je nek nov logo, ki je zelo dopadljiv, dizajn pa še vedno ostaja črn z tem čudnim logotipom in headerjem.
TheD or not TheD?

dr_gee ::

simple is the best

Tody ::

TheD slo-tech so že zdavnej prenovil... Imaš različne preoblke za njega in vsake kvatre se naredi še kak....

Vem, ampak nobena me ni prepričala ... tisti logotip, ki je na bannerjih pa na nobeni ni implementiran.
TheD or not TheD?

darh ::

sloteh je sajt poln potencialov z totalno razsuto organizacijo da še dolgo (nikoli) ne bo nič, če ne bo kdo od fino zaropotal... škoda.
Excuses are useless! Results are priceless!

[MYTiX] ::

Prej mi je bila bolj všeč, morda ker se je raztegnla čez cel zaslon in se mi je zdela bolj pregledna. Vsaj sredinsko bi jo poravnali.

d0rK ::

Tudi jaz sem mnenja, da je Slo-Tech potreben prenove ... Kaksnega modernega izgleda ;).

xbite, ti si bil tukaj Stilist? ... Kako da nisi ti zaropotal? :P

Gandalfar ::

to je tema o rtvslo.si .. o prenovi s-tja se pogovarjajte v drugi temi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenovljena spletna stran rtvslo.si - mnenje

Oddelek: Izdelava spletišč
283011 (1208) MrStein
»

Bojkotirajmo 24ur.com (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10524427 (20773) imagodei
»

Celostna grafična podoba države ali "Kaj je to natečaj?" (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
575848 (5042) JayKay

Več podobnih tem