Forum » Strojna oprema » intel 82371AB/EB pci to usb device cannot start
intel 82371AB/EB pci to usb device cannot start
piskač ::
Imam malo starejši računalnik in mi ne dela USB port. Pravi da device cannot start...
Imam naložen service pack 1 in še zmeraj ne dela.Kaj naj naredim? Poskusil sem že nekaj različnih updatov vendar nič...
Imam pa naložene windowse XP proffesional
Matična je pa QDI.
PLEASE HELP
hvala vsem
Imam naložen service pack 1 in še zmeraj ne dela.Kaj naj naredim? Poskusil sem že nekaj različnih updatov vendar nič...
Imam pa naložene windowse XP proffesional
Matična je pa QDI.
PLEASE HELP
hvala vsem
Zheegec ::
Za USB so neke težave, imaš Service Pack 1 za WinXP? Z SP bi moralo delat.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
piskač ::
Ja sm naložil service pack 1 in ne dela... naložil sem že čudo stvari in nič od nič... Pojma nimam kaj bi to stvar zagnal... winse sem nanovo naložil in pa service pack 1 in spet nič
HELP!!!!
HELP!!!!
Lith ::
čisto ugibam, ampak enkrat sem napisal, da imajo nekatere QDI plošče probleme z napravami (ni nujno čisto točno model, ampak se mi zdi da so bili v eni seriji BIOS-i malo pomešani)
treba bi bilo posodobit tvoj BIOS in mogoče potem v BIOS vključit ACPI - ENABLED, pa potem mogoče še gonilnike za čipset VIA Hyperion (viaarena.com - downloads)
treba bi bilo posodobit tvoj BIOS in mogoče potem v BIOS vključit ACPI - ENABLED, pa potem mogoče še gonilnike za čipset VIA Hyperion (viaarena.com - downloads)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | priklop monitorjaOddelek: Strojna oprema | 1240 (1042) | podreberek |
» | Windows XP Service Pack 3Oddelek: Programska oprema | 3244 (2212) | d0rK |
» | 250Gb ATA na stari platiOddelek: Strojna oprema | 1275 (1177) | _Sajmon_ |
» | Bios ne prepozna 200gb diska?Oddelek: Operacijski sistemi | 1313 (1190) | Lith |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1205) | MaD_Mavr0 |