Forum » Operacijski sistemi » pomladansko ciscenje XPjev
pomladansko ciscenje XPjev
tinChe ::
Zanima kateri SW se splaca uporabiti za "vzrzevanje" in "popravljanje" XPjev ... format ni opcija!
V zadnje pol leta je bil moj laptop kot nekaksna avtocesta programov ... slabih, dobrih ... nekaj jih se mam prbl 1% ... ostali so mi pa v registru in podobnem naredili "stalo" ... vem da bi bilo dobro drugic malo pomisliti pred instalacijo ... vendar sedaj je prepozno ....
kaj predlagate?
V zadnje pol leta je bil moj laptop kot nekaksna avtocesta programov ... slabih, dobrih ... nekaj jih se mam prbl 1% ... ostali so mi pa v registru in podobnem naredili "stalo" ... vem da bi bilo dobro drugic malo pomisliti pred instalacijo ... vendar sedaj je prepozno ....
kaj predlagate?
Sami ::
Norton SystemWorks, regclean, System Mechanic...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
gofra ::
Moje mnenje glede Nortona: je resda prijazen, temeljit, zmogljiv ampak...
Meni je nekoč po uporabi funkcije Check for Windows problems onesposobil log on katerega koli userja. Hvala bogu za Safe mode in Last known good configuration. Po tem sem ga snel. Poleg tega je precej požrešem. No, varnost je resda prva...
Meni je nekoč po uporabi funkcije Check for Windows problems onesposobil log on katerega koli userja. Hvala bogu za Safe mode in Last known good configuration. Po tem sem ga snel. Poleg tega je precej požrešem. No, varnost je resda prva...
darkolord ::
za register jv16... drugače je pa pri teh stvareh tako da se več kot tolk ne da popravit... nekaj lahko rešiš s tem, če nardiš novega uporabnika..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hewlett-Packardovi prenosniki lahko beležijo vnose prek tipkovniceOddelek: Novice / Zasebnost | 6947 (5010) | zmaugy |
» | Lavabit res ugasnil zaradi SnowdnaOddelek: Novice / Zasebnost | 16221 (13020) | AC_DC |
» | Google dodal iskanje po bralni ravni zahtevnostiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4138 (3416) | poweroff |
» | Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10691 (1798) | buneech |
» | Optimalen program za vzdrževanje xpjevOddelek: Programska oprema | 1919 (1489) | ping |