Forum » Kaj kupiti » LC POWER 350W?
LC POWER 350W?
ajagodnik ::
Zivjo,
a ma kdo izkušnje s tem napajalnikom (LC POWER 350W)?
Bi ga kupil, ker ima 120mm ventilator, pa na notranji strani. Za athlon-a 2500+, nič navijanja, kvečjem malo odvijanja :).
a ma kdo izkušnje s tem napajalnikom (LC POWER 350W)?
Bi ga kupil, ker ima 120mm ventilator, pa na notranji strani. Za athlon-a 2500+, nič navijanja, kvečjem malo odvijanja :).
Caligula ::
Za to bo vec kot dovolj. Jaz mam LC 550w pa je tih pa zraci tudi dobro.
Sam ne vem zakaj tio nebi navijal. Pa daj si zraven se par jurjev pa vzami 550w.
Bos cez kako leto jokal ob novih graficnih,.., ker bo star napajalc kar naenkrat presvoh.
Sam ne vem zakaj tio nebi navijal. Pa daj si zraven se par jurjev pa vzami 550w.
Bos cez kako leto jokal ob novih graficnih,.., ker bo star napajalc kar naenkrat presvoh.
Grey ::
Kaj pa je catch pr teh napajalcih? Zakaj so tko pocen? Mislm, za 550W daš 10k SIT medtem ko stane 550W Enermax(46k) al pa Levicom(25k). A so LC kvalitetni?
LC je dober, pac ziher ne tok dobr kot Enermax sam da Enermax ni niti priblizno tok boljsi kokr je drazji. Tam pac placas firmo.
Pa tud tam ni nikol ziher, da bos dobil res dobrega, ker te stvari vecno malo nihajo.
Ce nimas vodnega hlajenja in najbolj divjih navijalskih ciljev je LC vrh glave dovolj. Ze za navijat je zlo dober.
Pa tud tam ni nikol ziher, da bos dobil res dobrega, ker te stvari vecno malo nihajo.
Ce nimas vodnega hlajenja in najbolj divjih navijalskih ciljev je LC vrh glave dovolj. Ze za navijat je zlo dober.
MEDENA ::
pravite da ima ta LC ventilator znotraj? kar 120*120 ? in so dokaj tihi ?
kje se jih pa dobi ?
kje se jih pa dobi ?
ajagodnik ::
Sem ga kupil in je super, na najmanjši hitrosti ima fajn pretok zraka skozi perforirano zadnjo stran in je tih, po nekaj urah dela se ni nič hitreje začel vrteti.
Upam, da si kupil 550w. Pa nic bat, ne bo nic visal vrtljajev. Patudi greje se ne kej fajn. Kar se tice pretoka zraka ma pa tko resen kot bi moral met vsi napajalci. Skratka zelo dobro.
lambda ::
En zelo koristen link ...
Presodite pa sami. Jaz osebno se kar strinjam s stališčem, ki je tam predstavljen.
Presodite pa sami. Jaz osebno se kar strinjam s stališčem, ki je tam predstavljen.
Nubes, domnevam ,da bi rad povedal, da kao to ni ealnih 550w. Sej verjetn res ne sam je pa enakovreden recmo kakemu 420w Chieftecu,.. al pa cemu takim samo, da je se vedno najmanj enkrat cenejsi. Koga briga kolk je kej vatno. Vazn, da dobis enakovredno sranje za pol cenej.
Sej ga ni treba primerjat z 550w Antecom (k je mimgrede cist komot lahk tud sranje) ampak s kakim 400w Antecom,.. pol gres pa cene pogledat...
Sej ga ni treba primerjat z 550w Antecom (k je mimgrede cist komot lahk tud sranje) ampak s kakim 400w Antecom,.. pol gres pa cene pogledat...
lambda ::
Ma ne ...
Kdorkoli ni pripravljen dati več kot 11k za napajalnik, naj kupi tega.
Hotel sem pa samo podati link za nekoga, ki hoče npr. navijat in se da od tam zvedit, da npr. Enermax ni tako dober za navijat, kot npr. Antec.
Izbiro si bo že vsak prilagodil na svoj cenovni rang.
Kdorkoli ni pripravljen dati več kot 11k za napajalnik, naj kupi tega.
Hotel sem pa samo podati link za nekoga, ki hoče npr. navijat in se da od tam zvedit, da npr. Enermax ni tako dober za navijat, kot npr. Antec.
Izbiro si bo že vsak prilagodil na svoj cenovni rang.
Klic na Mlacom pa rec naj te na predajo izdelkov veze k lahk un tip v pol minute pogleda, ce ze na pamet slucajno nebi vedli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri stabilen in tih napajalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10910 (7463) | kuglvinkl |
» | Kateri napajlnik za DFI lanparty?Oddelek: Kaj kupiti | 2596 (2009) | Caligula |
» | Q-TEC ATX NAPAJALNIK 650W, SILENT, 3 VENTILATORJI...25.000??Oddelek: Kaj kupiti | 1354 (1118) | LittleDevil |
» | napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2208 (1568) | Trdi |
» | NapajalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1753 (1248) | Silence-r |