Forum » Kaj kupiti » Racunalnik do max. 60ksit
Racunalnik do max. 60ksit
overman ::
Pozdravljeni!
Oce bi rabil en racunalnik za surfanje po internetu, kazz-o, ter word Stvar bi verjetno kupoval po komponentah, lahko tudi rabljene. Drugace bi blo zelo fajn ce bi imel tv-out, ter obvezno omrezno kartico. Zaslon ze imam, zdaj pa mi prosim ovejte kajse najbolj splaca rabljeno-novo kupovat:
maticna plosca: verjetno ena amd z zvocno
ram: min. 256mb ?
procesor: ca. 1000mhz ?
omrezna kartica: ha! pravkar sem nasel eno doma
graficna: za kaksen divx ter tv out (ge force2? )
trdi disk: en 20gb...kolikor se da nov ?
pogon: en cd pekac z dvd oz. loceno
ohisje ter en no-name 300w napajalnik?
Mislim, da nisem nic pozabil, zdaj pa najtezja odlocitev je maticna. Ce ima kdo kaj za ponudit oziroma ve za kaksno ok komponento naj kar prosim napise. hvala
lep pozdrav
PS: imam adsl ter maticno asus a7n8x deluxe z dvema omreznima prikljuckoma-ce bi ta drugi racunalnik se zraven priklopil, a bi oce imel dostop do interneta tudi v primeru da je moj rac. izklopljen?
Oce bi rabil en racunalnik za surfanje po internetu, kazz-o, ter word Stvar bi verjetno kupoval po komponentah, lahko tudi rabljene. Drugace bi blo zelo fajn ce bi imel tv-out, ter obvezno omrezno kartico. Zaslon ze imam, zdaj pa mi prosim ovejte kajse najbolj splaca rabljeno-novo kupovat:
maticna plosca: verjetno ena amd z zvocno
ram: min. 256mb ?
procesor: ca. 1000mhz ?
omrezna kartica: ha! pravkar sem nasel eno doma
graficna: za kaksen divx ter tv out (ge force2? )
trdi disk: en 20gb...kolikor se da nov ?
pogon: en cd pekac z dvd oz. loceno
ohisje ter en no-name 300w napajalnik?
Mislim, da nisem nic pozabil, zdaj pa najtezja odlocitev je maticna. Ce ima kdo kaj za ponudit oziroma ve za kaksno ok komponento naj kar prosim napise. hvala
lep pozdrav
PS: imam adsl ter maticno asus a7n8x deluxe z dvema omreznima prikljuckoma-ce bi ta drugi racunalnik se zraven priklopil, a bi oce imel dostop do interneta tudi v primeru da je moj rac. izklopljen?
Dr_M ::
maticna je lohk ksna Asrock K7S8X R3.0 za 10.800,00. procesor DURON 1600 11.172, graficna ksna rablen geforce ali nov geforce fx5200 ali ato r9200 za okoli 13-15k sit. ce bos uporablju P2P, ksn 40-80gb disk, kar znese 15-20k sit. cd pekac liteon cc 8500sit in se tok za dvd pogon. ram pa po zelji
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
mkonci ::
Živjo!
Prodajam procesor Intel Celeron 2GHz ( 14 000SIT) + hladilnik
matična Abit SA7 ( 13 000 Sit) Lan, 2*USB, zvočna...
grafična Nvidia GF 4 440MX Tv-out 128Mb (9 000 Sit)
Kar še rabiš kupiti so rami in disk in napajalnik
Vse deluje brezhibno, prodajam pa zato, ker prenavljam računalnik, oprema je stara cca 1 leto.
Za info piši na mkonci@email.si
Prodajam procesor Intel Celeron 2GHz ( 14 000SIT) + hladilnik
matična Abit SA7 ( 13 000 Sit) Lan, 2*USB, zvočna...
grafična Nvidia GF 4 440MX Tv-out 128Mb (9 000 Sit)
Kar še rabiš kupiti so rami in disk in napajalnik
Vse deluje brezhibno, prodajam pa zato, ker prenavljam računalnik, oprema je stara cca 1 leto.
Za info piši na mkonci@email.si
Caligula ::
Kolegica prodaja za 15 jurjev racunalnik s katerim lahko surfas po netu. Za to ga je mela ze ona. Skupaj z monitrojem.
Stara zadeva sam ma vse in dela tudi. Skratka za net pa za tipkanje. Kaj ces boljsega?
Pentium2, 32 MB RAMa,..disk kakih 10, 20 giga-ne vem tocno,.. tipkovnica, mis, zvocna kartica mislim, da je, modem,..
Windows 95...
Stara zadeva sam ma vse in dela tudi. Skratka za net pa za tipkanje. Kaj ces boljsega?
Pentium2, 32 MB RAMa,..disk kakih 10, 20 giga-ne vem tocno,.. tipkovnica, mis, zvocna kartica mislim, da je, modem,..
Windows 95...
Najlepsa hvala za odgovore. Mkonci te bom se kontaktiral glede graficne, drugace pa kje v slo se najbolj splaca kupit stojno opremo-komponente? Kje dobim to plosco za 11000? Mislim, da se mi zdaj v avstriji vec ne splaca tolko kupovat....
lep pozdrav
lep pozdrav
te cene sm pobral iz mlacoma in jae.
SleepLess ::
se strinjam z dr_m-om, ce bi kupoval v avstriji bi dobil recimo vse skupaj zlo poceni. Jaz mam svoj "surf" komp taksen : asrock k7sa4 ki ma tudi onboard grafo, 2200+ proceso, neke cheap 266 rame, diska se zaenkrat nimam zato furam slo-tech linux z cdroma :), vse skupaj me ni prislo cez 40k sit, s tem da sem imel rame ze doma.
mkonci ::
Jst glih zdele prerihtujem svojo zadevo pa si poglej mal cene na telih straneh
www.dinodj.com
pošlji email na pc-dom@siol.net saj mislem da je ta mail, pa napiš da bi rad cenik, pa ga dobiš!
www.dinodj.com
pošlji email na pc-dom@siol.net saj mislem da je ta mail, pa napiš da bi rad cenik, pa ga dobiš!
K0K0 ::
Al pa mal na pelugo poglej pol pa poišč enga k gre gor pa se zmenta da ti bo dol prpelu. Sam tko za info tale plošča K7S8X R3.0 k je pr ns 11k je gor 28,58 eurov (cca 6800sit).
peluga
peluga
Pozdravljeni!
Najprej hvala za odgovore Racunalnik bo pocasi nared....stvar pa je taka:
-to sem kupil pri pelugi v grazu:
.AsRock K7S8X R3.0 7000sit
.AMD Duron 1800 9500sit
.DVD pogon LG 6800sit
-dobim rabljeno od mkonci-ja :
-GeForce 4 Mx400 128MB Tv-Out 9000
-se dokupil:
.nov zapakiran ibm 40gb za 10000
-bom kupil:
ATX midi tower z 350w napajalnikom novo 7000sit
Zaenkrat je to 50000sit, zdaj mi manjkajo samo se rami (ter ohisje ki ga dobim naslednji teden). Ce prodaja kd0 kaksne ddr rame 256 ali 512 naj mi prosim sporoci
lep pozdrav
PS: pa naj kdo rece da za 60000 dobis samo najvecji drek
Najprej hvala za odgovore Racunalnik bo pocasi nared....stvar pa je taka:
-to sem kupil pri pelugi v grazu:
.AsRock K7S8X R3.0 7000sit
.AMD Duron 1800 9500sit
.DVD pogon LG 6800sit
-dobim rabljeno od mkonci-ja :
-GeForce 4 Mx400 128MB Tv-Out 9000
-se dokupil:
.nov zapakiran ibm 40gb za 10000
-bom kupil:
ATX midi tower z 350w napajalnikom novo 7000sit
Zaenkrat je to 50000sit, zdaj mi manjkajo samo se rami (ter ohisje ki ga dobim naslednji teden). Ce prodaja kd0 kaksne ddr rame 256 ali 512 naj mi prosim sporoci
lep pozdrav
PS: pa naj kdo rece da za 60000 dobis samo najvecji drek
Aja, pa se to: a mislite da bo racunalnik zadostoval za kaksen nfs ali pa mohaa preko omrezja? Za omrezje pa je tudi ze urejeno...sem kupil en router, da bo mir
lep pozdrav
lep pozdrav
za nfs bo ze dost...sam ne pretiravat z grafiko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASRock dobi nagrado od IntelaOddelek: Novice / Matične plošče | 4774 (3125) | Šimpanz |
» | Pomagajte! katero matično kupiti (do 15.000 sitOddelek: Kaj kupiti | 1054 (897) | zlobcek |
» | Poceni plata za Bartona 2500 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1520 (1182) | lopov |
» | Katera poceni plataOddelek: Kaj kupiti | 1627 (1442) | jest10 |
» | Asrock maticne plosce, kje kupiti v SLO...Oddelek: Kaj kupiti | 1990 (1641) | The Yankee |