Forum » Hlajenje in modifikacije » kombiniranje hladilnikov ???
kombiniranje hladilnikov ???
hasek ::
kako bi se tole obneslo imam vulkanota 7+ samo je glasen kot turbina v FALI
sedaj me zanima ce bi dal dol ventilator(rebra pa pustil) in dal gor zalmanovega in sicer tistega ko se na en kos zeleza prisraufa in ni direktno na rebrah a bo delao al nebo vredu ???
sedaj me zanima ce bi dal dol ventilator(rebra pa pustil) in dal gor zalmanovega in sicer tistega ko se na en kos zeleza prisraufa in ni direktno na rebrah a bo delao al nebo vredu ???
Golden eye ::
ne vem če bi blo tko vredu, zato ker z originalnim ventom narediš večji pritisk in airflow tako, da bodo temerature slabše za par stopinj. Sem že sam neki probaval ko sem mel V7+ glasen za pop*zdit, nadrležna frekvenca
hasek ::
nebote verjeli vendar se mi je temp celo zmajnsal ko sistem ni obremenjen je tam okoli 34 ko je full obremenjen pride do 52
djgregec ::
Pa še zalmanov uporček ti lahko prinesem, da bo ventilator na 1600 RPM, pol ga pa ne boš niti slišal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem nov prenosnik do 200.000sitOddelek: Kaj kupiti | 1395 (1083) | elasto_mania |
» | Kake temp diskov imate in kdaj je prevec?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2681 (1858) | Mr.B |
» | Plata spušča čuden zvok??Oddelek: Pomoč in nasveti | 937 (767) | rkb2 |
» | Utišanje napajalca!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1098 (863) | Yacksy |
» | Kateri ventilatorji so najbloljši? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4869 (4256) | Lucio |