Forum » Pomoč in nasveti » notesnik problem pri delovanju z baterijo
notesnik problem pri delovanju z baterijo
piskač ::
imam notesnika compaq nx9005
athlon mobile 2000+ xp
256mb rama
20gb disk
share grafika 64mb
Pri delovanju z baterijo mi ne more gladko predvajati divx filma. kje je tu problem? se da to kje nastavit, da bi tudi pri bateriji deloval optimalno?
Pri delovanju z AC pa deluje brez problema
V MOŽNOSTIH PORABE imam nastavljeno na PORTABLE/laptop
HVALA VSEM
athlon mobile 2000+ xp
256mb rama
20gb disk
share grafika 64mb
Pri delovanju z baterijo mi ne more gladko predvajati divx filma. kje je tu problem? se da to kje nastavit, da bi tudi pri bateriji deloval optimalno?
Pri delovanju z AC pa deluje brez problema
V MOŽNOSTIH PORABE imam nastavljeno na PORTABLE/laptop
HVALA VSEM
Skrat ::
Tocno tam... v moznostih porabe izklopi vse, kar disi po POWER SAVING. Samo pripravi se na hitro kurjenje baterije
Free software is a matter of liberty, not price.
piskač ::
točn to bom naredu..
D pa enga divxa ne more zavrtet je pa bogo... A imam tud premal rama? imam ga samo 256Mb ingrafika ga pe nekaj vzame..
D pa enga divxa ne more zavrtet je pa bogo... A imam tud premal rama? imam ga samo 256Mb ingrafika ga pe nekaj vzame..
iso2000 ::
Meni divx-i delajo na P2 366 in 64MB ram-a, pa 8Mb grafiki! (Win 2000, BSplayer + ffdshow)
Tako, da rama imas vec kot dovolj!
LP
Tako, da rama imas vec kot dovolj!
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iso2000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali lahko dismountam trdi disk, ko le-tega ne potrebujem (win7)?Oddelek: Operacijski sistemi | 1502 (1219) | Goldee |
» | Napačna hitrost procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1628 (1163) | GregaST |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4148 (3522) | Krzzich |
» | Izbira med Windows XP in Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1669 (1290) | echoman |
» | Izklop računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1714 (1553) | jlpktnst |