» »

Kaj pravte pa na tale sistem?

Kaj pravte pa na tale sistem?

element ::

Kaj pravte na tole: (ta komp bom ZARES! nabavu, tko da se ne za*ebavat!)

AMD ATHLON (THUNDERBIRD) 1333MHZ/266
HERCULES 3D PROPHET 3 ali WINFAST GEFORCE 3
VOLCANO 2
256MB PC2100 DDR DIMM
SONY 19 E400E TCO99
IBM IC35 40GB 7200 ATA100
PLEXTOR PX16/10/40 IDE RET
PIONEER DVD106S 16X/40X IDE
CREATIVE LIVE PLAYER 5.1 OEM
HERCULES DV ACTION!
CREATIVE SOUNDWORKS DTT 2200 (rabm 5.1 zvočnike)
Soltek SL-75DRV

A je to ql? To me bo stal okol 650k. 8-O

element ::

Aja, 266fsb proc sm uzel zato, ker ga ne bom navijal, ker bo od fotra, pa bi se pol kej pi*du. Mam jest TB 1.0 za navijat. :D

ChiefThunder ::

dej še kakšen test o DDR ploščah preber, da bo zihr...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

element ::

Ja, sej s to plato se zaje*avam že dolg cajta, pa disk me muč... A kdo ve kakšen link do kšnga testa DDR plat? :\

Matek ::

Only thing I can say is SLIN!
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

McHregec ::

Wow prov huda je tale zadeva.
Destroyer Of The Worlds.

element ::

Ja, huda je, zdej sam čakam, da GF3 vn pride. Sm poslal mail u mlacoma, pa dobijo prve kartice okrog 20. ta mesec :D! (3d Prophet 3)

Matek ::

In to bo mel tvoj atek? JAst bi mu dal svojega, pa tega popakiral. BTW, kaj bo pa on delal z GF3?. NO, sej eni odrasli tud igrce špilajo, ampak GF3?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

element ::

Kompjuter bo fotr rabu za pisat, jest pa za špile nažigat, fotr se pa ponavad pi*di, če bi mu kej naviju, sm enkrat navil 300tko na 337,5, pa je prec utrujat začel, tko da navijanje odpade :(. Pa sej pr takmu hudmu sistemu ni panike. Sistem bom tud rabu za obdelovanje filmov (mam digitalno kamero). :D

OldSkul ::

Kok pa boš ti dnarja dal,pa kok ti ga bo dal oč?
Tole stane!

element ::

Tole stane, je pa tud njami... Jest ne bom dal za tale comp niti tolarja, bo fotr nabavu, k je dele naredu en projekt k ga je mel za spisat pa bo del pokasiru dost, da bo tole nabavu, pa še kej zravn! ;):D

OldSkul ::

Maš pa srečo.......

Moj fotr tud dost zasluž,vsak mesec c. 600.000 SIT,sam bolj mal da za račualnik(oziroma dal ga je dost k sm ga kupu pol pa nič več)

Zdej jesen bom tud jaz malo posodablov,tko da konkurenca dela

element ::

Moj fotr pa dobi okol 400 čukov na mesec, pol pa še 1 - 2 mio za kakšne projekte k piše... :D

DrSergioDJ ::

jest sm pa reven ;( ma ne, sam tko no, če ni nuja, pol ne kupujem ništa :D tak da bo moj d600 še mal čaku, da se kaki tb-ji pocenijo. Zdej dam raj keš, pa si ker avto nabavm, da bom lahko izkoristu frišno vozniško :D
...

fiki ::

rajš kup dva ibm 40GB 5400 vrm pa jih zvež u rajd. Mel boš šeenkat več placa pa še hitrejši disk. za mal več dnatja.
siki

element ::

Ne rabim tolk placa, bom pol k bo zmankovat začel kupu še en tak disk. :D

Paramedic ::

Pelcijan -> kaj pa dva diska IBM 30GB 7200 v raid 0. To bi pa orenk sekalo! 8-)
End transmission.

element ::

Hm, mogoče... Samo rabim pol še raid kontroler! :O

Freak ::

zavidljivo

Paramedic ::

Pelcijan, ja če ga ne boš mel na plati pol se res ne splača kupovat ga posebej. :(
End transmission.

Black ::

Bahanje, Bahanje Pelcijan! Moj oci ma pa tolk kesa pa tolk zasluz pa tak comp mi bo kupu pa to vse bo mel pa GF3 bom dubu pa full bom sam igrce nazigu oci bo pa sam tipke stisku. :\ Ja sej cist cool. Upam, da si se mlad pa vesel poln kesa podpore starcev itd. Prava mamina maza?. Ja ok , me prav zanika kaksen bo tvoj racunalnik k si ga bos sam kupu . Bo tud tko dober? Ah sej res s temu se ne obremenjujes kajne?:P Zaenkrat so lepe ocene v soli pa prijaznost do starsev cist zadost? Vedno sem se spraseval kako ta otrok sploh zazivi realno zivljenje ? Ko dobi svojo prvo poloznico ? , ko se zave svoje prve place? Kaksn je obcutek.>:D Hecno kaj , marsikdo od bralcev ti zavida , al pa se ne zavedajo kako smesno je tvoje bahanje? Jst ti ne tak racunalnik k ga bos ti kupu bo slej ko prej butast racunalnik , ki bo rabu en upgrade ! Valda bo spet oci dal kes , ti kupu spet neki dobrga kaj ? Joj mene bi tolk vest pekla , da bi svojga fotra za kes prosu .. tebe ne .. srce tko hladno da bi lahko vino hladil ob njemu :P. No ja sej te bo se... aja btw a pa sploh ves kaj kupujes? Al kupujes to kar se lepo slisi?. 19" SONY kupujes sam zarad tega ker je SONY? Ja sej jst sm tud mislu SONY, sam ko sem mal prebiru pa to pa gledu kaj bols se usedu za monitor pregledu nastavitve itd. sem ugotovil da me ViewSonic PF790 19" trinitron ki stoji pred mano bol zadovoli kot pa SONY! Kaj pa CREATIVE SOUNDWORKS DTT 2200 ( 5.1) Ves te zvocniki majo procesor 5.1 surounda in ti prov nc ne koristijo za CREATIVE LIVE 5.1 kartico ki ze vse to ma? 50k SIT bos kr nekam zabrisal :\ Hecno hehe =). In se marsikej je butastega v vseh tvojih postih , da se mi ne da vec obadat s tem . Sploh ne vem zakaj pisem ampak vrjetno zato da opomnim druge ki ti zavidajo , naj ti ne ker se ti sanja ne o cem govoris niti ne kaj je real life .

Lp, Blacky;)

CaqKa ::

hehe moj fotr je tudi pred enim mescom nabavo tako masinco samo da je biu proc 1200
em pelcijan ce bso delal DV obdelavo ti priporocam vsekakor vecji disk (20 min DV-avija= 4gb) aja pa za kaj vec kot 20 minutne posnetke bos potreboval NTFS sistem al pa kaj boljsega , ker FAT32 ima 4gb limit... btw omisli si več rama.. jaz, mislim ata ma 380mb (pa še to se meni zdi premalo)... em 16 plextor to pa ja (to moj fotr tui kupo) samo rajši vzami dvd-r? pa ne šparaj pri ohišju, vzami neki server big tower.
650kSIT? kaj te stane tolko monitor pa GF3 verjetno? midva s fotrom sma dala samo 300ksit. ajt fajn se mejte.
em jaz pa bom verjetno navijal. samo morem vodnega nabavit.

element ::

1. Ej, Black jest se NE baham, samo hotu sm uprašat kaj bi blo kle bolšga, da bi sestavu en orenk sistem, za ne preveč dnarja. Se glih ne kopamo v dnarju, da bi dajal 1 mio sit za računalnik. Sonyja ne kupujem zato ker je Sony ampak zato ker sm slišu, da je dobr, če pa vi mislte, da je kakšna stvar ma bolše razmerje cena/kakovost povejte. Zato vas sprašujem ane! ;( Rad bi vedu če so zvočniki za 5.1 surround vredu al bi blo bolš kakšne druge. Isto velja za plato/zvočno/kok rama... Sm povedu, da bom mel računalnik za obdelavo videa pa tud server bo za doma mrežo narest pa seveda za špile. Sm pred 4 leti nabavu 300tko pa 128! mb rama pa 17" monitor pa sm mel najbolš mašino takrat, pol sm pa posodablu zdej pa spet menam. Moj namen ni se važit ampak želim vaše predloge. Ne mi pisat zavidljivo al pa kej tazga ampak mi napište, kaj bi blo po vašem mnenju za zamenat, dodat. Če hočte pomagat pomagite, drugač pa ni treba... :)

2. Z prjatlov mava biznis in sva do zdej u 2h mescih mela prometa za kr dost sit , tko da je BIL moj prvi kompjuter k sm si ga SAM brez podpore starcev kupu P200 4 leta nazaj, pol BREZ PODPORE STARCEV nadgradil na P2 400 2 let nazaj, zdej mam pa BREZ PODPORE STARCEV TB 1.0 + GF 2mx DH pro in 17'' monitor..., zato mi ne govort kakšen bo moj prvi računalnik k si ga bom sam kupu. Dnar za to sm sam zaslužu neki sm delu, neki sm šparu itd. Namen tega spet ni bahanje ampak da ti povem, da sm tud sam že delu za to da sm neki dubu.

3. Praviš, da bom 50k stran vrgu. To ni v mojem interesu, ker si napisu, da se teh zvočnikov ne splača nabavt, mi povej, kere nej, ki bojo dobri za 5.1 surround in da ne bom keša stran vrgu.

Black ::

Ja sure =) .. sorry k sm preveč zatežu hehe sam sej veš kako je s kešom po sloveniji.

Ja lej glede 5.1 surrounda. Ne vem zakaj bi kupoval zvočnike z 5.1 supportom in pa kartico k je 5.1 surround . Veš teli zvočniki sami pretvorjo zvok v 5.1 surround. Tko da maš lahko SBlive Value! če ti paše + CREATIVE SOUNDWORKS DTT 2200 ( 5.1) boš mel isto 5.1 surround. Jst če bi bil na tvojem mestu bi vstrajal pri kartici LIVE! PLATIUM 5.1 , zvočnike bi pa kupu ene od creativa ker so res cool. Ce pa se hoces profisionalno okvarjat z Soundom in pa Sliko , pa kupi simple APPLE G4, OSx in to je to =)

Srečno

Lp, Black

element ::

Nočem maca, jest hočem tistle zgori. Kere zvočnike točno si pa ti mel u mislih? :\ Po možnosti do 40k. :)) Ni glih preveč keša. >:D

OldSkul ::

Noben ne ve kaj je sploh res kar ti govoriš.

Black je mol v bistvu prov.


Pizda en let si starejši od mene pa maš kao en biznis pa zaslužiš kao velik pa to...........
Kdo pa to verjame.

:O

Kovax ::

JAJC... 256mb rama ni pr taki masini nich... Pa ce je DDR al pa nevem kaj... Jest bi tud o RAID-u razmislu... Nima smisla met računalnika, kjer ostale komponente ne dohajajo procesorja in mora ta lepo pridno čakat... Kar se pa grafične tiče... Sej GF3 je fajn... Ampak a jo nucas? Ena gf2 ultra bi bla cist uredu... za razliko pa se 256 mb rama nabav...



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 sistem zvočnikov

Oddelek: Kaj kupiti
332702 (2012) partysound
»

SB Live ali zvocna na plosci?

Oddelek: Zvok in slika
111084 (908) gumby
»

Katere zvočnike za 5.1??

Oddelek: Zvok in slika
7886 (734) Lordjosh
»

theatre X-treme 5.1 - mnenja

Oddelek: Zvok in slika
141409 (1142) levvvis
»

Creativovi zvocniki

Oddelek: Zvok in slika
472311 (1651) Mate

Več podobnih tem