Forum » Strojna oprema » 3 diski v rac- gre to?
3 diski v rac- gre to?
leppard1 ::
kako se pa se drgac rece temu ide kontrolerju; sem gledal po spletnih trgovinah pa ga nisem nasel: zanima me zaradi cene;
postopek verjetno ni nic tezji od priklopa novega diska..?
postopek verjetno ni nic tezji od priklopa novega diska..?
So 80's!
delfinus ::
Glej JAE pod Strojna oprema, SCSI/RAID kontrolerji. Glej Promise kontroler, verjetno zate pride kaj v postev od ULTRA 100 ali pa ULTRA 133 eventuelno pa so tudi pa tudi nova maticna plata s SATA ni slaba izbira in imas potem lahko se dodatna dva diska na SATA.
Stvar odlocitve, lp, D.
Stvar odlocitve, lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Poldi112 ::
3 lahko priklopis brez nakupa ide kontrolerja. In potem imas prostor se za en cdrom/dvd/r/rw.
Yohan del Sud ::
Običajno maš na platah dva IDE priključka, na vsakega grejo 2 IDE naprave, ergo štirje diski max brezdodatnega kotrolerja. Se pravi trenutno je to max 1,6 TB se mi zdi.. Nameščaš pa mrežno...
Zheegec ::
Samo drugi kabel imaš 40 žilni (za CD-ROM), za disk bi se splačalo 80 žilnega nabavit.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1427) | amigo_no1 |
» | Dvd pomočččOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (985) | bossini |
» | Win XP ne zazna enega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1536 (1441) | Marjan |
» | HD cpu utilization previsok..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1495 (1244) | ganzi |
» | pri okroglem IDE kablu je disk glasnejšiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1754 (1519) | Pudding |