Forum » Pomoč in nasveti » drvddll.exe - nov virus ali ???
drvddll.exe - nov virus ali ???
cortez ::
zanima me, ali je še kdo imel problem s tem filom [drvddll.exe].
Ko se mi je zaganjal ob startupu mi ni postil iti v msconfig in niti Spybot - Search & Destroy
se mi ni mogel zagnati.?
nahaal pa se je v D:\WINDOWS\system32
Kašne domneve ???
lp,
cortez
Ko se mi je zaganjal ob startupu mi ni postil iti v msconfig in niti Spybot - Search & Destroy
se mi ni mogel zagnati.?
nahaal pa se je v D:\WINDOWS\system32
Kašne domneve ???
lp,
cortez
largie ::
google je med drugim našel tudi to, Bagle worm. zdaj ko veš kaj je, upam da boš sam znal najti zdravilo
cortez ::
hvala za stran largie,
vendar sem ga že prej disablu, preden sem poslal post. zanimal me je le, če ga ma kdo(ta virus), kajti avg niti spybot mi ga nista najdla.
hvala.
vendar sem ga že prej disablu, preden sem poslal post. zanimal me je le, če ga ma kdo(ta virus), kajti avg niti spybot mi ga nista najdla.
hvala.
Kr nekdo ::
mogoč zato ker nista tako dobra kot norton, jaz mam nortona pa mi za enkrat še dela brez problema
denzl ::
jst sm mev pa ze skor vse na probi pa mi ni noben tok najdu kokr zdejsni KASPERSKY 5.tko da lahko se s tem probas pa odpisi kaj se dogaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Checker.exe ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1695 (1180) | Fukomuko |
» | Kateri antivirusni program naj izberemOddelek: Programska oprema | 9445 (8392) | bluefish |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40465 (15447) | brainiac20 |
» | spy-/ad-wareOddelek: Omrežja in internet | 2427 (1967) | Sadida |
» | So sledeci procesi wormi:Oddelek: Pomoč in nasveti | 1490 (1222) | alesrosina |