Forum » Pomoč in nasveti » SB Live! player 5.1 na hi-fi
SB Live! player 5.1 na hi-fi
ThePlayer ::
Odločil sem se, da bom namesto računalniških zvočnikov raje kupil malce bolj kvaliteten hi-fi glasbeni stolp, preko katerega bo iz mojega računala prihajal zvok. Zvočna kartica bo SB Live! player, prosim vas pa za nasvet, kako to reč med seboj povezati (zvočno in stolp) - torej kakšni kabli, koliko kablov... Radio bo vsekakor imel 4 zvočnike, da bom lahko izkoristil kartico (zvočniki spredaj-zadaj). Hvala za nasvete
freejack ::
Jst mam svojo (AWE 32 ) povezano na SONYja. Pa sploh nisn kompliciral,..vzel sn samo kabel,..ko ga drgač dobiš zravn monitorjev,..če maš zvočnike gor,..ko ma na eni strani eno banano,,..tam ko pa v monitor vklopiš, pa dve... Mislim, da majo povsod to.. Pol pa vtakneš v zvočno na zvočnik luknco,..na stolpu pa v VIDEO/MD Input... Mal sn zakompliciral,..zgleda veliko bolj enostavno
ThePlayer ::
Ja, to razumem, a SB Live! ima 2 izhoda: za sprednji in zadnji par zvočnikov.
Zdaj me pa zanima, če na radijih tudi obstajata 2 VHODA za sprednji in zadnji par.
Ker nočem, da bi npr. izhod za sprednji par zvočnikov povezal z vhodom LEFT in bi potem to, kar bi bilo mišljeno za spredaj prihajalo z leve.
Zdaj me pa zanima, če na radijih tudi obstajata 2 VHODA za sprednji in zadnji par.
Ker nočem, da bi npr. izhod za sprednji par zvočnikov povezal z vhodom LEFT in bi potem to, kar bi bilo mišljeno za spredaj prihajalo z leve.
JLP ::
Odvisn od ojačevalca. Kaki navadni pocen majo sam Line in in dela sam stereo. Predn kupš hi-fi se glede tega pozanimej da bo surround ojačevalc.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Realtek ALC892 težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 772 (687) | Pfeniks |
» | Genius Sound Maker Value 5.1-delata samo 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 1211 (1141) | putin |
» | kako ugotoviti ali je 4.1 al 5.1??Oddelek: Strojna oprema | 876 (716) | jRk0 |
» | PC to HI-FIOddelek: Zvok in slika | 1351 (1164) | gumby |
» | Homemade speaker za SB Live!Oddelek: Zvok in slika | 1463 (1295) | TESKAn |