Forum » Pomoč in nasveti » Max Payne 2 + Creative SB Live! 5.1 težava
Max Payne 2 + Creative SB Live! 5.1 težava
romci1 ::
Pred nekaj dnevi sem si namestil igro Max Payne 2 in presenečeno ugotovil, da mi zvok v igri neprijetno hrešči, poka, odmeva, ...
Imam zvočno kartico Creative SB Live! 5.1 (Model: SB0060), ki mi v vseh ostalih igrah, programih, ... deluje brez težav. Uporabljam WinXP in ene zadnjih gonilnikov (5.12.01.0290) za omenjeno zvočno kartico.
Poskusil sem že s popravkom za igro (1.01), vsemi kombinacijami kljukic pri nastavitvah za zvok (EAX, Multi channel, Sound quality), pa težavi nisem bil kos.
!!! HVALA !!!
Imam zvočno kartico Creative SB Live! 5.1 (Model: SB0060), ki mi v vseh ostalih igrah, programih, ... deluje brez težav. Uporabljam WinXP in ene zadnjih gonilnikov (5.12.01.0290) za omenjeno zvočno kartico.
Poskusil sem že s popravkom za igro (1.01), vsemi kombinacijami kljukic pri nastavitvah za zvok (EAX, Multi channel, Sound quality), pa težavi nisem bil kos.
!!! HVALA !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5888 (4654) | Enron x86 |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2768 (2519) | MaticKregar |
» | Nasvet: integriran zvok vs zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 3594 (3246) | MaticKregar |
» | Vedno več iger z problemi okoli zvokaOddelek: Igre | 2594 (2170) | Mavrik |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4159 (3670) | Mac Gyver |