Forum » Pomoč in nasveti » Snemanje na MALE cd-je!?
Snemanje na MALE cd-je!?
BlackHole ::
Zanima me ali lahko z vsakim pekačem snemamo tudi na male CD-je (majhen format).Imam pekač Philips 3610, zanima me tudu, če te prazne male cd-je lahko sploh kje kupiš pri nas.
msmiha ::
Ti CDji se uporablajo drugače tudi za vizitke in se da z navadnimi CD-RW na njih snemat
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
ferjan ::
Mene pa ZELO zanima kje bi se dalo dobiti CD-RW medije premera 8 cm!!
Sem že dosti iskal pa nič našel :(
Upam da se strinjate, da bi bilo priročno imeti en tak cd-jček vedno v žepu
Sem že dosti iskal pa nič našel :(
Upam da se strinjate, da bi bilo priročno imeti en tak cd-jček vedno v žepu
freejack ::
Male RW je pr nas res težko dobit (beri: nemogoče). Kar se pa navadnih 185 Mb zgoščenk tiče,..sn si tut jst eno. pred xx leti, v Munchnu kupo,..pa je liga,.. Sam *** ko je tk malo prostora gor,..sn si ponel 4 skladbe pa konec. Kkrkoli, splača se ne,..sam ZGLEDA PA DOBR
freejack ::
Kot ponavadi, sn se nekaj pozabil,..take cdje lahk snemaš sam z pekačem, ki ima v pladnju klasičnega premera še tak mali krogec not,.. (piši kao što govoriš)
Matek ::
Ja freejack, to je skor na vseh. jest še nisem vidu kakega brez tega.
Zanima pa ame, kako se snemajo tiste vizitke, ki so kvadratne. Kak bi tisto dal v rekorder?
Zanima pa ame, kako se snemajo tiste vizitke, ki so kvadratne. Kak bi tisto dal v rekorder?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
McHregec ::
Kupiš jih loh od Traxdate v PCX-u in jst sem posnel tud že eno vizitko. Nč posebnega kot navaden prazen cd. Posnel sem pa z WinOnCD-jem.
Destroyer Of The Worlds.
Matek ::
Ja, ampak vizitka je kvadratna. Kak si jo nacentriru v recorder, da se ti ni premaknla, ko si vratca zaprl?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
ni čisto kvadratna....na robnovih je zaokrožena tako da se nemore izmakniti.
še vedno me zanima kje bi lahko kupil
8cm CD-RW??!!
še vedno me zanima kje bi lahko kupil
8cm CD-RW??!!
A sta 100% da so to CD-RW in ne CD-R...
...kar približno en mesec nazaj so na mojo željo v Conradu poizkušali dobiti RW....samo jim na žalos takrat ni uspelo
...kar približno en mesec nazaj so na mojo željo v Conradu poizkušali dobiti RW....samo jim na žalos takrat ni uspelo
en eno, ne drugo...
...iščem čisto navadne male CD-RW cd-jčke premera 8cm (in ne 12cm kot je to običajno).
To je tak cd ki sede v tisti manjši krogec v tvojem cd-playeryu, cd-romu,...
...iščem čisto navadne male CD-RW cd-jčke premera 8cm (in ne 12cm kot je to običajno).
To je tak cd ki sede v tisti manjši krogec v tvojem cd-playeryu, cd-romu,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mali (210MB) CD-RW, kje dobiti?Oddelek: Kaj kupiti | 713 (620) | bluefish |
» | Nakup miniCD playerjaOddelek: Kaj kupiti | 1773 (1628) | cvetko666 |
» | Mini CD predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 963 (836) | iso2000 |
» | 8 cm CD-ji ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 930 (786) | ferjan |
» | Mali CDjiOddelek: Kaj kupiti | 1134 (1011) | ferjan |