Forum » Pomoč in nasveti » Nero 4 in Win2000 - blue screen! Kako rešiti?
Nero 4 in Win2000 - blue screen! Kako rešiti?
miranpozar ::
Kolega je inštaliral Nero 4.0 na Windows 2000. Valda ob zagonu javi blue screen of death in mašina zmrzne. Isto se zgodi, če probaš iti v Safe Mode.
Kako bi zdaj rešili ta problem? Format ne pride v poštev, recovery disket pa tudi ni naredil.
Tnx.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Kako bi zdaj rešili ta problem? Format ne pride v poštev, recovery disket pa tudi ni naredil.
Tnx.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Han ::
Jao, jao, jao. Zakaj se prej ne prepričate, če določen program sploh dela v sistemu...
Moj predlog: vzporedna namestitev W2k in reševanje pomembnih podatkov, če je sistem na NTFS particiji. A "Last known good ne-vem-kaj" tudi ne dela, če to izbereta na začetku?
Moj predlog: vzporedna namestitev W2k in reševanje pomembnih podatkov, če je sistem na NTFS particiji. A "Last known good ne-vem-kaj" tudi ne dela, če to izbereta na začetku?
cyber ::
oj miran ........!
ja bo treba disk ven vzet pa ga dat v drug računalnik ki dela in ga tam sformatirat...........saj to ni težko .......pol ga lahk brez problema sformatiraš.......ker v prijateljevem ga ne boš mogel če ima wk 2000 gor.............to ti je najlažje kar lahk narediš..pol pa na novo vse posnem gor...............in ne daj več gor.......nerota daj si drug program gor ker je lahk nero v sporu......z strojno opremo....in bo vedno to naredu........ker se to je men enak dogajalo............blue screen......dvakrat sem isto napako naredu............pa ni druga ratalo kot formatirat v drugem računalniku tak da to naredi.....gor si pa raje daj easy creator 4...pa je stvar rešena
ja bo treba disk ven vzet pa ga dat v drug računalnik ki dela in ga tam sformatirat...........saj to ni težko .......pol ga lahk brez problema sformatiraš.......ker v prijateljevem ga ne boš mogel če ima wk 2000 gor.............to ti je najlažje kar lahk narediš..pol pa na novo vse posnem gor...............in ne daj več gor.......nerota daj si drug program gor ker je lahk nero v sporu......z strojno opremo....in bo vedno to naredu........ker se to je men enak dogajalo............blue screen......dvakrat sem isto napako naredu............pa ni druga ratalo kot formatirat v drugem računalniku tak da to naredi.....gor si pa raje daj easy creator 4...pa je stvar rešena
Han ::
Huh, ta je pa še bolj močna - formatiranje diska v drugi mašini?!? Jaome!
Tole sem prej pozabil omenit: če imaš W2K zagonski CD, lahko potem, ko prideš do namestitvenega menija, izbereš "Repair"...
Tole sem prej pozabil omenit: če imaš W2K zagonski CD, lahko potem, ko prideš do namestitvenega menija, izbereš "Repair"...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1868 (1482) | daylight |
» | Blue-screen-of-death obstaja tudi v xp-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1687 (1118) | Jst |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1487) | appz |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5358 (4500) | andrej |
» | windows 2000 in resursiOddelek: Programska oprema | 1319 (1235) | Thunder |